Σκέψεις, προβληματισμοί, επιθυμίες.
Μια καθημερινότητα γεμάτη όμορφες αντιθέσεις.
Μικρές εξομολογήσεις σε όλους εσάς που η ψυχή σας θέλει να βρει τη δική μου. Γιατί ο κόσμος αυτός άλλοτε είναι φτιαγμένος με χαρά κι άλλοτε με λύπες.

Και μπορεί να γονατίσουμε άπειρες φορές είτε από άγχη, είτε από προβλήματα, είτε από έρωτες, είτε από ανησυχίες, είτε από το οτιδήποτε.

Ένα όμως ας μην ξεχνούμε. Έχουμε στηρίγματα. Κι αν δεν είναι άνθρωποι είναι καταστάσεις. Θεός λέγεται το πρώτο.
Έπειτα ακολουθούν η ποίηση και η μουσική.

Ανερχόμενη ποιήτρια από Θεσσαλονίκη έρχεται να δώσει αέρα ελπίδας, ανθρωπιάς, αναμνήσεων, παρηγοριάς, δύναμης, έρωτα και μια πληθωρα συναισθημάτων. Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία του Μαλλιάρης παιδεία.

Λίγα λόγια για την Συγγραφέα – Ποιήτρια.

Η Ευαγγελία Καραπιπέρη γεννήθηκε τον Μάιο του 1987 στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Μεγαλωμένη στην καρδιά της πόλης, θαυμάζει τη συνεχόμενη κίνηση, την ενέργεια και την ζωντάνια αυτής της πολυάσχολης πόλης.

Λατρεύει την ποίηση, την μουσική, τη φωτογράφιση, το θέατρο, τα πολιτιστικά δρώμενα γενικότερα, καθώς επίσης τα ταξίδια σε θάλασσες και βουνά, τη φροντίδα των ζώων, την επικοινωνία με άλλους ανθρώπους και την εθελοντική προσφορά.

Κατέχει πτυχίο δημοσιογραφίας κι έχει ‘’χαρίσει’’ κάποια όμορφα και με πολύ ενδιαφέρον άρθρα. Λάτρης του Ιαπωνικού πολιτισμού δηλώνει γοητευμένη της ποίησης Χαικού.

Μεγαλύτερο της όνειρο ένα ταξίδι
στην μακρινή Ιαπωνία στην πόλη του Κιότο.
Πιστός και χρόνιος σύμμαχος
της απλότητας, των στιγμών
και της παράδοσης.