Οπισθόφυλλο
Όλα ξεκινούν σ’ ένα μικρό χωριό της Κατερίνης. Η ηρωίδα μας προσπαθεί να χαλιναγωγήσει τον ανήσυχο και ιδιόμορφο χαρακτήρα της. Συγκρούεται και αψηφά τους δικούς της, δίνει άνισες μάχες με τον εαυτό της, με τον έρωτα. Φλερτάρει με τον παραλογισμό, ασπάζεται τα ένστικτά της, ταλανίζεται από τις κοινωνικές επιταγές που έχει λάβει απ’ τα γεννοφάσκιά της. Εγκλωβισμένη σ’ έναν περίγυρο που δεν την καταλαβαίνει, φτάνει στα όρια της τρέλας, ώσπου…
Πολλές φορές η λύτρωση έρχεται με παράδοξους τρόπους, ίσως απλώς με μια συνειδητοποίηση. Και η Αίθρα κατάλαβε, έστω κι αργά, πως οι επιλογές μας αντικατοπτρίζουν τη δύναμη ή την αδυναμία μας. Οι επιλογές μας είναι εμείς.


Βιογραφικό
Η Κωνσταντίνα Σανδάλη γεννήθηκε στον Άγιο Γεώργιο Λιβαδειάς Βοιωτίας όπου ζει και εργάζεται. Το 2010 έκανε την εμφάνισή της στην ελληνική λογοτεχνία με το μυθιστόρημα «Άγγελοι με γαλήνεψαν» από τις εκδόσεις Ιωλκός. Το 2012 εκδόθηκε με χορηγία της εταιρίας Power Health ένα συλλεκτικό βιβλίο με τίτλο «Μισή Πνοή», το οποίο διανθίζεται από δεκατρείς πίνακες της ζωγράφου Κατερίνας Κανελλάκου. Το 2013 ακολούθησε το μυθιστόρημα «Το Πουθενά μου». Το 2017 επανέρχεται με το μυθιστόρημα «Αίθρα» από τις εκδόσεις Πνοή.