Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κέρδισαν.

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Ψυχογιός, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο «Αλήθειες και ενοχές» [Πρωτότυπος Τίτλος: Truly Madly Guilty]

Συγγραφέας: ΛΙΑΝ ΜΟΡΙΑΡΤΙ (LIANE MORIARTY)

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Αλήθειες και ενοχές
[Πρωτότυπος Τίτλος: Truly Madly Guilty]

Έξι ενήλικες. Τρία παιδιά. Ένας σκύλος. Ένα συνηθισμένο Σαββατοκύριακο. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

Ο Σαμ και η Κλέμενταϊν έχουν μια υπέροχη αν και πολυάσχολη ζωή. Είναι γονείς δύο μικρών κοριτσιών. Ο Σαμ μόλις ξεκίνησε τη δουλειά των ονείρων του και η Κλέμενταϊν, που είναι τσελίστα, προετοιμάζεται για τη σημαντικότερη οντισιόν της ζωής της.
Η Κλέμενταϊν και η Έρικα είναι φίλες από παιδιά. Μία και μόνο ματιά αρκεί για να συνεννοηθούν. Η σχέση τους όμως δεν είναι απλή. Έτσι, όταν η Έρικα τους προσκαλεί τελευταία στιγμή σε ένα μπάρμπεκιου μαζί με τους γείτονές τους Τίφανι και Βιντ, αποδέχονται αμέσως, μιας και οι φανταχτερές προσωπικότητές τους υπόσχονται ότι θα είναι αν μη τι άλλο διασκεδαστικά.

Δύο μήνες αργότερα, η βροχή δεν λέει να σταματήσει και η Κλέμενταϊν με τον Σαμ δεν μπορούν να σταματήσουν να αναρωτιούνται τι θα είχε συμβεί αν δεν είχαν πάει σ’ εκείνο το μπάρμπεκιου.

Το νέο βιβλίο της Λιάν Μοριάρτι σκαλίζει τα θεμέλια της ζωής μας: το γάμο, το σεξ, τα παιδιά, τη φιλία. Σιγά σιγά αποκαλύπτει πώς η ενοχή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια την αχίλλειο πτέρνα ακόμη και στις πιο ισχυρές σχέσεις. Αποκαλύπτει πόσο πιο ισχυρή μπορεί να είναι η σιωπή από την πράξη και πώς κάποιες φορές οι πιο αθώες στιγμές μας μπορούν να αποβούν μοιραίες.

Η Τζότζο Μόις έχει δηλώσει πως θα παρατούσε τα πάντα για να διαβάσει το νέο βιβλίο της Μοριάρτι, αφού την συναρπάζει η γραφή της, την οποία έχει χαρακτηρίσει όμορφη, ειλικρινή, γεμάτη σοφία.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ

Οι δύο τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν από ένα αντίτυπο είναι η Μαίρη Βελισσάρη και ο Εμμανουήλ Δρίβας, οι νικητές μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους με μήνυμα στη σελίδα.