Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας το βιβλίο Το σχολείο φοβάται τον Νικόλα από την ανατρεπτική σειρά του Αντώνη Παπαθεοδούλου Οι φόβοι των μικρών απ’ την ανάποδη.

Του Νικόλα τού αρέσουν όλα!
Θέλει να παίζει με τους φίλους του, να διαβάζει ιστορίες με τον παππού, να βάζει μουσική και να τραγουδάει δυνατά, να ζωγραφίζει, θέλει, θέλει, θέλει…
Σήμερα, όμως, ο Νικόλας πρώτη φορά είπε:
– Δε θέλω!
Γιατί σήμερα είναι η πρώτη μέρα που θα πάει στο σχολείο…

Η επιτυχημένη σειρά των εκδόσεων Μίνωας Οι φόβοι των μικρών απ’ την ανάποδη απευθύνεται σε όλους τους γονείς που προβληματίζονται και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν πιθανούς φόβους των παιδιών τους. Και επειδή δεν υπάρχει παιδί που να μην αντιμετωπίζει οποιασδήποτε μορφής φοβία, αν δοκιμάσουμε να δούμε τους φόβους ανάποδα, μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας ώστε να τους ξεπεράσουν!

Στην έκδοση περιλαμβάνονται οδηγίες προς τους γονείς για την εξοικείωση των παιδιών με το σχολικό περιβάλλον και τη σωστή διαχείριση των φόβων τους από την ψυχολόγο και ψυχοθεραπεύτρια Φιλιώ Τσουκαλά.

14163

Εικονογράφηση: Γιώργος Σγουρός
Πρόλογος: Φιλιώ Τσουκαλά, ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια

Διαστάσεις: 24 Χ 22 ●

Σελίδες: 36 ●

Τιμή: 9,90 €

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά. Από το 1999 γράφει και μεταφράζει ιστορίες, τραγούδια και σενάρια για παιδιά. Είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (IBBY) και της SCBWI (Society of Children’s Books Writers & Illustrators). Το τραγούδι του Πολυβία, μια παντόφλα που απεχθάνεται τη βία βραβεύτηκε στον διαγωνισμό παιδικού τραγουδιού Άρση Φωνών της Ορχήστρας των Χρωμάτων το 2004. Το βιβλίο του Οι καλοί και οι κακοί πειρατές τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου 2012, με το Βραβείο «Ερμιόνης Βακάλη-Πετρίδη» του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (ΙΒΒΥ) και Έπαινο ΕΒΓΕ για την εικονογράφηση της Ίριδας Σαμαρτζή. Το βιβλίο του Η πόλη που έδιωξε τον πόλεμο τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου 2011, με το Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου του περιοδικού Διαβάζω και με Βραβείο ΕΒΓΕ για την εικονογράφηση της Μυρτώς Δεληβοριά.
Περισσότερα για τον ίδιο και τα βιβλία του θα ανακαλύψετε στο www.papatheodoulou.gr.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ

Το σκοτάδι φοβάται τον Νικόλα

Σελίδες: 36

Ο γιατρός φοβάται τον Νικόλα

Σελίδες: 36