Στην κατάμεστη αίθουσα του Παπαστρατείου Μεγάρου παρουσίασε το βιβλίο του «Γράμματα από το μέλλον» ο Γιώργος Καζάζης. Η εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των Αγρινιωτών.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αγρινίου κ.Γιώργος Παπαναστασίου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όσοι γνωρίζουμε τον Γιώργο Καζάζη, ξέρουμε ότι είναι σε μόνιμη εσωτερική αναζήτηση. Το απαύγασμα αυτού του ταξιδιού είναι το βιβλίο που σήμερα παρουσιάζει στο Αγρίνιο. Στην ουσία, πρόκειται για μια σουρεαλιστική αποτύπωση της καθημερινότητας, χρησιμοποιώντας ένα ευφυές εύρημα. Τον διάλογο μεταξύ του λόγου και του αντιλόγου σε κάποιο νοητό καφενείο. Μέσα από την υποδειγματική ροή ερωτημάτων, που απασχολούν όλους μας, ο συγγραφέας ξεδιπλώνει την δημιουργική έμπνευση της σκέψης του.
Στο πρώτο μέρος του βιβλίου, ο Γιώργος Καζάζης, παρουσιάζει αποφθέγματα και γνωμικά, απόσταγμα της διαδρομής του στην ζωή. Τα μοιράζεται μαζί μας με μεγάλες δόσεις αυτοσαρκασμού, ευαισθησίας και αφοπλιστικής ειλικρίνειας.
Ο συγγραφέας «παίζει» με το λόγο, ξεφεύγει από τις συνηθισμένες φόρμες και μας στέλνει «Γράμματα από το μέλλον. Από αυτόν τον θησαυρό της γνώσης που τόσο γενναιόδωρα μοιράζεται μαζί μας, εγώ ξεχώρισα την αγαπημένη μου φράση: «αν δεν κάνεις την προσωπική σου επανάσταση, δούλος θα είσαι πάντοτε του κακού σου εαυτού».
O συγγραφέας συγκινημένος, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αγρινίου και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ.Μαρία Παπαγεωργίου για τη στήριξη στη διοργάνωση της εκδήλωσης και τους συμπατριώτες του για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά του και μίλησε για την ανάγκη που τον οδήγησε στην συγγραφή:
«Τα «Γράμματα από το μέλλον» ορίζονται ως ένας χρυσός οδηγός επιβίωσης, μέσα στη ζούγκλα της άγνοιας που διέπει τη σύγχρονη εποχή και τους ανθρώπους της. Με το βιβλίο αυτό απαντώ στο τριπλό ερώτημα: Ποιος είμαι ως άνθρωπος, από πού έρχομαι και πού πηγαίνω. Αν ο αναγνώστης ακολουθήσει το στοχασμό μου θα διαπιστώσει ότι ο θάνατος δεν είναι τίποτα άλλο από το ξύπνημα από τον εφιάλτη της ζωής»
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από μουσικό σύνολο.