Το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαδογιάννη
στις 23 Νοεμβρίου στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

2009–2015: Εφτά χρόνια άρνησης της πραγματικότητας, εφτά χρόνια τυφλής δημαγωγίας, εφτά χρόνια αστάθειας και αβεβαιότητας που έφεραν την Ελλάδα ένα βήμα πριν την ταπεινωτική εκδίωξη της από την Ευρώπη.

Ο συγγραφέας εστιάζει στα του οίκου μας, αναδεικνύοντας τα πολλά λάθη, τις αδιανόητα κακές επιλογές, την έφεση της κοινωνίας στις εύκολες λύσεις και τη δημαγωγία της ηγεσίας.

Το βιβλίο του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαδογιάννη, με τίτλο Από το μεγάλο πάρτι στη χρεοκοπία, 2009-2015: Δημαγωγία και μοιραίες επιλογές και πρόλογο του Αλέξη Παπαχελά θα βρίσκεται στις 23 Νοεμβρίου στα βιβλιοπωλεία.

Ένα βιβλίο που εξηγεί πώς και γιατί φτάσαμε στην κατάρρευση
καταδεικνύοντας τις μεγάλες ευθύνες του πολιτικού προσωπικού
και τις μοιραίες επιλογές της ηγεσίας.

xreokopia

Ο Γιάννης Παπαδογιάννης σπούδασε στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Από τα φοιτητικά του χρόνια άρχισε να εργάζεται σε οικονομικά περιοδικά και εφημερίδες ως οικονομικός συντάκτης. Έχει εργαστεί στις εφημερίδες Ημερησία, Εξουσία και Χρηματιστήριο, καθώς και σε πολλά οικονομικά περιοδικά (Χρήμα & Αγορά, Επιλογή, Κεφάλαιο κ.ά.). Από το 1999 εργάζεται στο οικονομικό τμήμα της εφημερίδας Η Καθημερινή.