Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου Athens Tiare, στις 17 Ιανουαρίου, έγινε η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου «Για πού το ’βαλες Χριστουγεννιάτικα, Το μυθιστόρημα των 17» από την ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ!

Oι αναγνώστες ανέδειξαν το συγκεκριμένο βιβλίο στην 8η θέση των bestsellers σε μια εποχή που τα βιβλία με αυτοτελείς ιστορίες είχαν μείνει παραγκωνισμένα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι οι 17 συγγραφείς που συμμετείχαν σε αυτό το συλλογικό έργο και η εκδότρια τους Μαρία Καρβέλα, διέθεσαν την αμοιβή τους από τα πνευματικά δικαιώματα στην “Κοινωνική Κουζίνα Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ”.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα επικοινωνίας του Εκδοτικού Ομίλου ΝΙΚΗ (που μας έχει συνηθίσει σε πρωτότυπες αλλά και κοινωνικές δράσεις) παραμονές Πρωτοχρονιάς και σε συνεργασία με την Taxiplon, χάρισε δωρεάν… κούρσες και βιβλία σε πολλούς τυχερούς Αθηναίους, με τους ίδιους τους συγγραφείς σαν συνεπιβάτες, ενώ το τραγούδι “ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙ” που γράφτηκε γι’ αυτόν τον σκοπό από τους Αναστασία Κορινθίου, Χρήστο Ανθούλα και ερμήνευσε η Μαίρη Γιανναρά ακούστηκε σε όλα τα ραδιόφωνα και τα ταξί της Αττικής!

Στη λαμπερή βραδιά της παρουσίασης παρευρέθηκε η αγαπημένη όλων τραγουδίστρια Ελπίδα, όπου μαζί με την εκδότρια-συγγραφέα Μαρία Καρβέλα παρέδωσαν 1.000 ευρώ στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.

Είναι αξιοσημείωτο ότι όλοι οι συγγραφείς της ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ έχουν βγει κυριολεκτικά στους δρόμους μαγειρεύοντας με την κοινωνική κουζίνα, και χαρίζοντας τα βιβλία τους σε άστεγους!

Σίγουρα το 2017 ξεκίνησε ελπιδοφόρα αφήνοντας χαμόγελα και συγκίνηση σε όλους όσους παρευρέθηκαν στις 17 του μήνα στην… επίσημη “πρώτη” για το Μυθιστόρημα των 17!