Πρόγραμμα Ενημέρωσης και Κλινικής Εξέτασης Νέων Γυναικών ηλικίας 20-39 ετών

Ένας από τους στόχους του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι η ενημέρωση του γενικού γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Για τον λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί και φέτος το Πρόγραμμα Ενημέρωσης και Δωρεάν Εξετάσεων σε Νέες Γυναίκες ηλικίας 20-39 ετών. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη και έχει ως μήνυμα «Πρόσεξε το στήθος σου, σαν τα μάτια σου!».
Στόχοι Προγράμματος:
Πρωταρχικός στόχος του Προγράμματος είναι να αφυπνίσουμε κάθε γυναίκα αυτής της ηλικίας για τον καρκίνο του μαστού καθώς τα ηλικιακά όρια εμφάνισης της νόσου έχουν μειωθεί. Ο δεύτερος στόχος του Προγράμματος είναι η παροχή δωρεάν κλινικής εξέτασης από χειρουργό μαστού για 10 ημέρες, από τις 6 – 17 Ιουνίου 2016.
Ραντεβού για εξετάσεις:
Οι γυναίκες ηλικίας 20 έως 39 ετών, μπορούν να τηλεφωνούν στον Σύλλογο, για να κλείνουν το ραντεβού τους για την δωρεάν κλινική εξέταση, το διάστημα 30 Μαΐου – 3 Ιουνίου 2016, ώρες 10:00 – 12:00μ.μ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610 222274
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 17:00 – 21:00μ.μ. από Χειρουργούς Μαστού στα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας.
Εάν χρειαστεί κάποια γυναίκα επιπλέον εξέταση, όπως υπερηχογράφημα ή μαστογραφία, θα έχει τη δυνατότητα να την κάνει δωρεάν σε αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο.
Το Πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (ΕΧΕΜ).

Alma_Zois_Afisa_Dorean Exetaseis_Iounios2016_PATRA_Teliko_OUT