Ενημερώνουμε όλους τους φίλους και τους συνεργάτες μας ότι η Έκθεση Φωτογραφίας Καφές για Μερακλήδες αναβάλλεται για τον Σεπτέμβριο.

Νέες ημερομηνίες 17 έως 23 Σεπτεμβρίου στον ίδιο υπέροχο χώρο του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου στο Κολωνάκι.

Οδηγηθήκαμε σ’ αυτή την απόφαση επειδή πολύ αγαπητά και σημαντικά πρόσωπα δεν μπορούν να παραστούν στα εγκαίνια που ήταν προγραμματισμένα για τις 2 Ιουλίου.

Το Σεντούκι της Γιαγιάς με αγάπη και ευθύνη έχει ως στόχο τη διοργάνωση εκθέσεων και εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών κι έτσι σκοπεύουμε να συνεχίσουμε.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας τον Σεπτέμβρη! 

Σεντούκι της Γιαγιάς και έκθεση φωτογραφίας είναι πλέον έννοιες ταυτόσημες.
Η θεματική έκθεση φωτογραφίας «Καφές για Μερακλήδες» έρχεται να μας κεράσει έναν βαρύ γλυκό με άπειρη δημιουργικότητα, φαντασία και ταλέντο, στοιχεία αποτυπωμένα στις φωτογραφίες που θα εκτεθούν από 2 έως 9 Ιουλίου στην αίθουσα του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, στην Πλατεία Κολωνακίου (Φιλικής Εταιρείας 2, 4ος όροφος).


Παρουσιάζουμε 54 έργα των φωτογράφων που διακρίθηκαν στον ομώνυμο διαγωνισμό.
Πρόεδρος της κριτικής μας επιτροπής είναι ο Ανδρέας Σμαραγδής, καταξιωμένος φωτογράφος διεθνώς και Δάσκαλος της φωτογραφίας, και Μέλη της κριτικής επιτροπής η Αντωνία Κατή, Food Photographer- Food Stylist και ο Βαγγέλης Ανδρικόπουλος, Executive Barista MOMENTUM Hospitality Service και Καθηγητής στα εκπαιδευτήρια Alfa Studies.

Στα εγκαίνια, που θα γίνουν Σάββατο 2 Ιουλίου 18:30 – 21:30, θα τιμήσουμε τον Δάσκαλο της Φωτογραφίας Ανδρέα Σμαραγδή για τα 50 και πλέον χρόνια προσφοράς του στην Τέχνη της Φωτογραφίας.

Η Είσοδος είναι Ελεύθερη και σας περιμένουμε σ’ αυτήν τη γιορτή της Τέχνης μέσα από την Ελληνική Παράδοση. Την ημέρα των εγκαινίων θα βραβεύσουμε τους νικητές του διαγωνισμού και όσους διακρίθηκαν σε αυτόν.