Η συγγραφέας Ειρήνη Βαρδάκη θα βρίσκεται την Παρασκευή 24 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει το νέο της βιβλίο με τίτλο «Ζώνη 5»
να συνομιλήσει με τους αναγνώστες του και να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.

Η συγγραφέας παρουσιάζει το νέο της βιβλίο στη Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 20:00, η συγγραφέας Ειρήνη Βαρδάκη θα βρίσκεται στο Café Theatro, Βασιλικό Θέατρο (30ής Οκτωβρίου 2) για να παρουσιάσει το νέο της δυστοπικό μυθιστόρημα με τίτλο Ζώνη 5.

Μαζί της θα είναι οι συγγραφείς Γιώργος Δάμτσιος και Στέφανος Αλεξιάδης.

Η εκδήλωση διεξάγεται σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.

Κείμενο οπισθoφύλλου:

«Καλώς ήρθατε στη ΖΩΝΗ ΠΕΝΤΕ.
ΕΔΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ η θλίψη και κάθε της έκφραση.
ΕΔΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ το δάκρυ και το μαύρο χρώμα.
ΕΔΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ο πόνος και η μνήμη του».

Η ιστορία της γυναίκας που πέρασε στη ΖΩΝΗ ΠΕΝΤΕ για να ανταμώσει ξανά το παιδί της. Η μόνη της αποστολή είναι να μη δακρύσει, να μη λυγίσει ό,τι κι αν αντικρίσουν τα μάτια της.

Και ίσως να τα καταφέρει… Αρκεί να πάψει να ψιθυρίζει τα βράδια πως άλλο βασανιστήριο δεν γνώρισε πέρα από κείνο της φωνής του.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Ειρήνη Βαρδάκη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Ασχολήθηκε με τον κλασικό χορό και τον αθλητισμό. Εργάζεται στον χώρο της υγείας, ενώ παράλληλα ασχολείται με την εγκληματολογία. Στα μυθιστορήματά της το έγκλημα έρχεται σε ένα ιδιάζον γκρο πλαν, με το ψυχολογικό θρίλερ να αποκαλύπτει διαρκώς νέες, διαφορετικές πτυχές του.

Εκτός από τη Ζώνη 5 από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορεί επίσης το μυθιστόρημά της Ο Μέντορας (2021). Έχουν προηγηθεί τα: Κρυσταλλία (εκδ. Bell, 2017), Το Ρ της ερωμένης (εκδ. Βell, 2018), Ανάρμοστον εστί (εκδ. Bell, 2019), Τσιχλόφουσκα (εκδ. Bell, 2020).