Σε ένα «Νεκρωταφίο ζώων» δύνανται να παρατηρηθούν «Απρόσμενες αναταράξεις» αν κατά τη διάρκεια μιας «Νυχτερινής βάρδιας» εμφανιζόταν μια κοπέλα, ονόματι «Κάρι». Ίσως;
Ευτυχώς, ο μεγαλύτερος δημιουργός του Φανταστικού και του Τρόμου, ο θρύλος της pop culture, τα εξιστορεί καλύτερα. Ένα ολοκαίνουργιο βιβλίο και τρεις επανακυκλοφορίες του Stephen King πλημμυρίζουν τα ράφια το 1ο εξάμηνο του 2019.
Τρομ-ακτικά νέα!

Με πωλήσεις άνω των 350 εκατομμυρίων αντιτύπων, σε παγκόσμια κλίμακα, ο Stephen King είναι είδηση φοβερή από μόνος του. Το γεγονός, μάλιστα, πως δύο έργα του μεταφέρονται αυτή την περίοδο στη μικρή και μεγάλη οθόνη, προσελκύει μια νέα γενιά θεατών-αναγνωστών κι αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον των Πιστών Αναγνωστών, που αναμένουν με αγωνία κάθε επανακυκλοφορία.

Η «Κάρι» είναι το 1ο μυθιστόρημα του King, με έτος δημοσίευσης το 1974. Ετοιμάσου να συναντήσεις έναν ζωντανό εφιάλτη, ένα χάρισμα που μετατρέπεται σε θανατηφόρο όπλο και σπέρνει τον τρόμο και την καταστροφή.

Βρίσκεται ήδη στα βιβλιοπωλεία!

Τι περιμένεις;

Το «Νεκρωταφίο ζώων», το διαβολικό μυθιστόρημα που θα βρεις στα ράφια από τις 12 Μαρτίου, βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Απριλίου από την ODEON. Είναι Νο1 bestseller των New York Times, ενώ η The Washington Post το έχει χαρακτηρίσει «άγριο, δυνατό και ανατριχιαστικό»!

Η πρώτη συλλογή διηγημάτων του Stephen King, η «Νυχτερινή βάρδια» επανακυκλοφορεί στις 10 Απριλίου. Στις συνολικά 20 ιστορίες της, το γνήσιο στοιχείο του τρόμου όπως και η φρίκη έχουν φυσικά την τιμητική τους.

Στις 12 Ιουνίου μπορείς να αναμένεις 17 «Απρόσμενες αναταράξεις» σε όλους τους εναέριους -και μη!- χώρους. Η Ανθολογία -ολοκαίνουργιο έργο!- την οποία επιμελήθηκαν ο Stephen King και ο επίσης συγγραφέας Bev Vincent, είναι εμπνευσμένη από τη φοβία (ή μήπως το μίσος;) του King για τα αεροπλάνα. Γνωστά ονόματα της θριλερο-φαντασίας όπως ο Sir Arthur Conan Doyle, ο Roald Dahl, o E. Michael Lewis και άλλοι “απογειώνουν” τις δικές τους αυτούσιες 16 ιστορίες και 1 ποίημα. Στην Ανθολογία συμμετέχει και ο ίδιος ο Stephen King με δική του, νέα ιστορία. Φυσικά, μετά από αυτό, οι καλοκαιρινές σου διακοπές με το αεροπλάνο, δεν θα είναι ποτέ πια ίδιες. Αλλά καλύτερες! (ή ίσως και όχι …)
Το 2ο εξάμηνο του 2019 αναμένονται ένα ολοκαίνουργιο δημιούργημα, ένα παλιό του βιβλίο που δεν κυκλοφόρησε ποτέ στα Ελληνικά και η επανέκδοση του «Μίζερι».