Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κερδίζουν. Επίσης, είναι απαραίτητο να αφήνετε το ονοματεπώνυμο για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.
Το vivlio-life με την ευγενική προσφορά των εκδόσεων ΚΕΔΡΟΣ, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο του ΓΚΕΟΡΓΚ ΚΡΙΣΤΟΦ ΛΙΧΤΕΝΜΠΕΡΓΚ
«ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ»
Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022
Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.
Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
- Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
- Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης με το ονοματεπώνυμο και μόνο ΜΙΑ φορά
- Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook
Λίγα λόγια για το βιβλίο

ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ
Από τα σημειωματάρια του Γκέοργκ Κρίστοφ Λίχτενμπεργκ
Μετάφραση – Ανθολόγηση:
Κώστας Νησιώτης
Τι επιδιώκει ο επιστήμονας και δεξιοτέχνης των ευφυολογημάτων και των αφορισμών Γκέοργκ Κρίστοφ Λίχτενμπεργκ; «Να βρούμε τον δικό μας δρόμο μέσα από τον σωρό των ξένων πραγμάτων, ώστε να αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε εμείς οι ίδιοι, να μιλάμε εμείς οι ίδιοι και, τολμώ να πω, να υπάρχουμε εμείς οι ίδιοι».
Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν με την ταχύτητα του φωτός τα Σημειωματάριά του, κι ας νιώθουμε συχνά ότι η εποχή μας απέχει έτη φωτός από αυτά. Οι πρωτότυπες παρατηρήσεις του είναι διατυπωμένες έτσι ώστε να προκαλούν συγκίνηση που διατηρείται αμείωτη στη μνήμη.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ
Οι δύο τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν από ένα αντίτυπο είναι ο Βαγγέλης Νάνος και ο Ευάγγελος Τασούλης, οι δύο νικητές μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους με μήνυμα στη σελίδα.
Μυλωνάς Ηλίας Ilias Mylonas El Molinaro
Γεωργία Φλώρου! Καλή επιτυχία σε όλους!
Ευχαριστούμε πολύ.
Φλώρος Παναγιώτης!
Ευχαριστούμε πολύ!
Φανταστικό δώρο! Φωτούλα Ξανθοπούλου
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! George Pliatsikas
Θα ήταν ένα τέλειο δώρο για τους φίλους / τις φίλες μου και εμένα!!
Ελένη Γεωργουλοπούλου
Ευχαριστούμε πολύ
Facebook:Eleni Georgoulopoulou
super
Λίνα Λιναρά. Σας ευχαριστούμε πολύ!!
fb:Ευδοξία Καραγιώργου
ευχαριστούμε πολύ!!
Λίλια Μέλου, ευχαριστούμε πολύ!
Ευχαριστούμε!!
Sonia Méndez
Facebook: Sonia Méndez
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ! ❤
Αναστασία Κοβούσογλου
fb:Βαγγέλης Νάνος
Εξαιρετικο δώρο! Ευχαριστούμε πολύ!
fb:Giorgos Manos
ευχαριστούμε πολύ!!
Nikos Doxas
Polina Vasilikou
Δημήτρης Κλιάμπας
Γιώργος Βασιλικός
Ελένη Δόξα
ειρηνη κουρβουλη
ενα βιβλίο έιναι πάντα το καλύτερο δωρο!!!
Ευάγγελος Τασούλης