λινκ για web radio vivliolife

http://vivlioliferadio.myl2mr.com/

η ομάδα μας στο facebook Ξεφυλλίζοντας στον αέρα

https://www.facebook.com/groups/458888214299234/

Στην τριακοστή δεύτερη και τελευταία εκπομπή μας για φέτος, την Πέμπτη 31 Μαΐου στις 22.00 το βράδυ, μέσα από το web radio vivlio-life.gr, καλεσμένη μας θα είναι η συγγραφέας Άννα Γαλανού, για να μιλήσουμε για την τριλογία της “Οι δρόμοι της καταιγίδας” με τα βιβλία “ΘΥΣΙΑ”, “ΕΚΔΙΚΗΣΗ”, “ΕΞΙΛΕΩΣΗ που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Εσείς μπορείτε να διεκδικήσετε τρία (3) αντίτυπα της τριλογίας, ένα από κάθε βιβλίο για 3 τυχερούς ακροατές, προσφορά των εκδόσεων ΔΙΟΠΤΡΑ, αφήνοντας το σχόλιό σας ΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια της εκπομπής, στην ομάδα μας “Ξεφυλλίζοντας στον αέρα” στο facebook.

Oι δρόμοι της καταιγίδας

ΘΥΣΙΑ


ΕΚΔΙΚΗΣΗ


ΕΞΙΛΕΩΣΗ

Η τριλογία “Οι δρόμοι της Καταιγίδας” αναφέρεται σε μία ζοφερή περίοδο για τον ελληνικό λαό, μία περίοδο όπου, επικρατούσαν στην ευρύτερη περιοχή δυο μεγάλες αυτοκρατορίες που η καθεμία εποφθαλμιούσε τις κτήσεις της άλλης, η Γαληνοτάτη Δημοκρατία της Βενετίας και η Οθωμανική αυτοκρατορία. Ενετοί και Οθωμανοί, άρχοντες και σκλάβοι, αλλά και πολλά από τα πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο τη συγκεκριμένη περίοδο, ξεπηδούν και ζωντανεύουν μέσα από τις σελίδες της τριλογίας δένοντας αριστοτεχνικά τη μυθοπλασία με την πραγματική ιστορία εκείνης της εποχής.

Η Άννα Γαλανού γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Πεζά Ηρακλείου Κρήτης. Σπούδασε Οικονομικά και ασχολήθηκε με τη Διαφήμιση και το Σχεδιασμό Εντύπων. Έχει βραβευτεί με το δεύτερο βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου θεατρικού συγγραφέα για το θεατρικό της έργο Το Τέλος Μιας Κωμωδίας, με το πρώτο βραβείο για το διήγημά της Με Αντίπαλο Τη Ζωή και με το δεύτερο βραβείο για το ποίημα Άδειος Κόσμος. Έχει γράψει πεζογραφήματα και παιδικά παραμύθια. Από τις εκδόσεις Ωκεανίδα κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά της: Αντιμέτωποι με το χθες, Το παράπονό μου μια κραυγή, Οι τρεις φωτιές. Από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ κυκλοφορεί το τέταρτο βιβλίο της με τίτλο Τότε που τραγουδούσαν οι θεοί.

Καλή σας ακρόαση!