λινκ για web radio vivliolife

http://vivlioliferadio.myl2mr.com/

η ομάδα μας στο facebook Ξεφυλλίζοντας στον αέρα

https://www.facebook.com/groups/458888214299234/

Στην έβδομη εκπομπή μας για φέτος, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 22.00 το βράδυ, μέσα από τη συχνότητα του web radio vivlio-life.gr, καλεσμένη μας θα είναι η συγγραφέας Άντα Ανδρέου, για να μιλήσουμε για το βιβλίο της “Σκοτεινές επιθυμίες” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Iwrite.

Εσείς μπορείτε να διεκδικήσετε δύο (2) αντίτυπα του βιβλίου της, προσφορά των εκδόσεων Iwrite, αφήνοντας το σχόλιό σας ΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια της εκπομπής, στη σελίδα “Ξεφυλλίζοντας στον αέρα” στο facebook.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η ζωή δεν μπορεί να ελεγχτεί από τα χέρια μας ούτε η καρδιά μπορεί να μείνει παγωμένη και
κλειδωμένη για πάντα. Η Άντα θα το μάθει καλά αυτό.

Η Άντα, μια δεκαεννιάχρονη ανεξάρτητη, δυναμική και γεμάτη όνειρα κοπέλα ξεκινάει την φοιτητική
της ζωή στο χώρο της Μόδας προσπαθώντας να κάνει μια νέα αρχή στην ζωή της. Πάντα έθετε όρια και έλεγχο σε όσα έκανε. Ένα σκοτεινό και ραγισμένο παρελθόν την οδήγησε σε μια απόφαση. Να
κλειδώσει την καρδιά της και να μην επιτρέψει σε κανέναν και τίποτα να την κλονίσει. Τι συμβαίνει
όμως όταν δυο άντρες εμφανίζονται στην ζωή της και ανατρέπουν αυτόν τον έλεγχο; Μια μόνο νύχτα
αρκεί, ο Άγγελος Ανδρεάδης και ο Δημήτρης Ελευθεριάδης δυο ανερχόμενοι μουσικοί θα καταφέρουν
να γκρεμίσουν όσα είχε καταφέρει να κτίσει.

Ο Άγγελος, ένας φιλόδοξος άντρας όπου ζει στην Μαδρίτη. Μια ήρεμη δύναμη που μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Ο Δημήτρης, δυναμικός που δεν ανέχεται το όχι για απάντηση. Θα καταφέρουν άραγε την Άντα να γυρίσει σε αυτό που είχε ξεχάσει εδώ και καιρό; Και η Άντα θα μπορέσει να αφεθεί ξανά σε όσα φέρνουν με την εμφάνισή τους;

«Αφέσου γαμώτο ό,τι και να έχει γίνει , άσ’ το πίσω σου» Η φωνή του ήρεμη μα ο τόνος
του έβγαζε θυμό. Με έσφιξε πιο πολύ πάνω του για να μην ξεφύγω.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα


H Άντα Αντρέου έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην πόλη Λάρνακα της Κύπρου. Για δύο χρόνια έζησε στην Αθήνα, όπου σπούδασε Σχέδιο Μόδας.
Άρχισε να γράφει από δεκαπέντε χρονών, όμως μετά την ενηλικίωσή της αποφάσισε να ασχοληθεί και επαγγελματικά με τη συγγραφή. Η συγγραφική της διαδρομή έχει ξεκινήσει από το διαδίκτυο, γράφοντας ιστορίες στην παγκοσμίως γνωστή πλέον ιστοσελίδα Wattpad, όπου εκεί αγαπήθηκαν αρκετές ιστορίες της. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια συγγραφής σε Ελλάδα και Κύπρο, που βοήθησαν αρκετά στο να βελτιώσει τον τρόπο γραφής της. Έχει συμμετάσχει σε διάφορους διαγωνισμούς συγγραφής και ποίησης όπου έχει διακριθεί.

Καλή σας ακρόαση!