Για τρίτη σεζόν η εκπομπή “Ξεφυλλίζοντας στον αέρα” ξεκινά το ταξίδι της μέσα από το web radio vivlio-life, την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη βράδυ, στις 22.00

Μια εκπομπή αφιερωμένη στο βιβλίο και τους συγγραφείς, αλλά και αναφορά σε πολιτιστικά θέματα, με επιλεγμένη μουσική και ζωντανή συνομιλία με τον συγγραφέα που φιλοξενεί κάθε φορά.

λινκ για web radio vivliolife

http://vivlioliferadio.myl2mr.com/

η ομάδα μας στο facebook Ξεφυλλίζοντας στον αέρα

https://www.facebook.com/groups/458888214299234/

 

Στην πρώτη μας εκπομπή για φέτος, καλεσμένη μας θα είναι η συγγραφέας Γεωργία Κακαλοπούλου, για να μιλήσουμε για το βιβλίο της “Έκπτωτοι Φύλακες” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανίδα.

 

 

Εσείς μπορείτε να διεκδικήσετε δύο (2) αντίτυπα του βιβλίου της, προσφορά των εκδόσεων ΩΚΕΑΝΙΔΑ, αφήνοντας το σχόλιό σας ΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια της εκπομπής, στην ομάδα μας “Ξεφυλλίζοντας στον αέρα” στο facebook.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Όταν ο ιερέαs παππούς της ανέθεσε στην Πανδώρα μια παράλογη και απίστευτη αποστολή στη νήσο Αϊόνα της δυτικής Σκοτίας, εκείνη ήδη αισθανόταν μπερδεμένη με όσα της συνέβαιναν.
Τώρα είχε έρθει η στιγμή να μάθει την αλήθεια, να γνωρίσει τον ίδιο της τον εαυτό.
Ο Γκάμπριελ δεν είχε καμιά θέση εδώ.
Δεν ήταν προορισμένος για τούτον τον κόσμο, δεν του άρεσε, δεν συμπαθούσε τους ανθρώπους. Ήταν πολύ καλύτερός τους, ανώτερος, φτιαγμένος να υπηρετεί υψηλούς σκοπούς και να πολεμά για το αιώνιο καλό. Αλλά είχε εγκλωβιστεί εξαιτίας ενός ανθρώπινου λάθους. Ή μήπως όχι;
Από τη Σκοτία ως τις παρυφές του Ολύμπου, κάτω από τη σκιά του βουνού των αρχαίων θεών, οι δυο τους θα ανακαλύψουν πως είναι μαριονέτες ενός πεπρωμένου γεμάτου καταχθόνια μυστικά και σχέδια, εξαντλητικό κυνηγητό, μοιραίο πόθο και πάθος και ανεξέλεγκτο έρωτα.
Ποιος όμως μπορεί να αντιταχθεί στη μοίρα που έχει γραφτεί για τους Έκπτωτους Φύλακες;

Λίγα λόγια από τη συγγραφέα Γεωργία Κακαλοπούλου

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, σε μια από τις γειτονιές της Τριανδρίας από γονείς που η καταγωγή τους έφτιαχνε ένα ευλογημένο για μένα τρίγωνο: από τα ριζά του Ολύμπου και τις ακτές της Πιερίας, απέναντι στη Μικρά Ασία και συγκεκριμένα το Κιρκιτζέ, για να ολοκληρωθεί με τις ακτές της πανέμορφης Κρήτης και το Ηράκλειο.
Πολύ σύντομα και σε μικρή ηλικία, μετακόμισα σε έναν από τους τόπους καταγωγής μου, την Πιερία, στη σκιά του αγαπημένου μου βουνού όπου κατοικώ ως σήμερα.
Από τα θρανία του Πολυκλαδικού πέρασα στα θρανία του ΤΕΙ Επισκεπτριών Υγείας, αλλά η πραγματική μου αγάπη ήταν πάντοτε οι τέχνες.
Έκανα σπουδές κλασσικής κιθάρας και αρμονίας, παρακολούθησα μαθήματα ζωγραφικής και σχεδίου, καθώς και μαθήματα υποκριτικής σε ερασιτεχνικό θέατρο της Κατερίνης, όπου συμμετείχα σε πολλές παραστάσεις.
Έγινα πολύ γρήγορα σύζυγος και μητέρα δυο υπέροχων παιδιών και εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος σε τεχνικό γραφείο.
Το μυθιστόρημα και η συγγραφή είναι κομμάτι συνυφασμένο με τη ζωή και τον χαρακτήρα μου.
Διαθέτω προσωπικό blog, αγαπώ την ποίηση και γράφω κάποια ποιήματα, ενώ άρθρα μου έχουν δημοσιευτεί στη διαδικτυακή εφημερίδα Mag Newspaper.
Είμαι μέλος του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Δίου Ολύμπου και της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας.

Καλή σας ακρόαση!