λινκ για web radio vivliolife

http://vivlioliferadio.myl2mr.com/

η ομάδα μας στο facebook Ξεφυλλίζοντας στον αέρα

https://www.facebook.com/groups/458888214299234/

Έφτασε λοιπόν η στιγμή για την έναρξη της νέας σεζόν με την εκπομπή μας “Ξεφυλλίζοντας στον αέρα” μέσα από τη συχνότητα του web radio vivlio-life.gr, με την Ιουλία Ιωάννου.

Μια εκπομπή που αγαπήσατε όπως κι εγώ, καθώς τα βιβλία και τα ταξίδια που μας προσφέρουν είναι αυτό που μας ενώνει, η ανεπανάληπτη αίσθηση ότι ζούμε, αναπνέουμε, αισθανόμαστε μέσα από τις ιστορίες τους!

Στην πρώτη μας εκπομπή την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 22.00 το βράδυ, θα μιλήσουμε για το δικό μου βιβλίο “Ασημένια μάτια” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

Η καλεσμένη μου θα είναι έκπληξη, καθώς η εκπομπή μας θα διαφοροποιηθεί ελαφρώς αυτή τη φορά και θα καταλάβετε το γιατί από την έναρξή της.

Εσείς όμως, σημειώστε το στο ημερολόγιό σας και προετοιμαστείτε για ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι και όχι μόνο…

Όποιος επιθυμεί μπορεί ήδη να παραγγείλει το βιβλίο “Ασημένια μάτια” στο site των εκδόσεων Πνοή https://www.ekdoseispnoi.gr/index.php/el/

και φυσικά στα βιβλιοπωλεία της περιοχής σας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένα κοινωνικό – ερωτικό μυθιστόρημα, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, γεμάτη δράση και μυστήριο!

Τυχαία συναντιούνται οι άνθρωποι στη ζωή; Τυχαία ερωτεύονται; Τι είναι αυτό που κινεί τα νήματα και οδηγεί τα βήματά μας; Η Νίκη και ο Ντεμίρ θα ζήσουν έναν συγκλονιστικό μα σύντομο έρωτα. Εκείνος θα εξαφανιστεί από τη ζωή της κι εκείνη θα μείνει πίσω να τον σκέφτεται και να αναρωτιέται γιατί την πρόδωσε. Η αλήθεια όμως είναι πάντα πολύ διαφορετική από αυτή που τα μάτια και η καρδιά μας μπορούν να καταλάβουν. Το κυνήγι ενός αμύθητου θησαυρού, μια παλιά προφητεία, ένα μοναστήρι, θα παίξουν απρόσμενο ρόλο στις ζωές τους. Η απληστία φέρνει μόνο καταστροφή και θάνατο. Μπορεί άραγε η αγάπη ν’ αλλάξει τη ροή των γεγονότων;

Οι εκδόσεις Πνοή θα προσφέρουν δύο υπογεγραμμένα αντίτυπα του βιβλίου σε δύο τυχερούς ακροατές, οι οποίοι θα αφήσουν τα σχόλιά τους στη σελίδα της εκπομπής μας στο facebook κατά τη διάρκεια της εκπομπής την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 22.00 το βράδυ.

Καλή ακρόαση σε όλους σας αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες.

Με το καλό να ανταμώσουμε και πάλι!