λινκ για web radio vivliolife

http://vivlioliferadio.myl2mr.com/

η ομάδα μας στο facebook Ξεφυλλίζοντας στον αέρα

https://www.facebook.com/groups/458888214299234/

 

Στην εικοστή όγδοη εκπομπή μας για φέτος, την Πέμπτη 3 Μαΐου στις 22.00 το βράδυ, μέσα από το web radio vivlio-life.gr, καλεσμένη μας θα είναι η συγγραφέας Ιφιγένεια Κολλάρου, για να μιλήσουμε για το βιβλίο της “Ο τελευταίος του πάρτι” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Εσείς μπορείτε να διεκδικήσετε δύο (2) αντίτυπα του βιβλίου της “Ο τελευταίος του πάρτι” προσφορά των εκδόσεων ΛΙΒΑΝΗ, αφήνοντας το σχόλιό σας ΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια της εκπομπής, στην ομάδα μας “Ξεφυλλίζοντας στον αέρα” στο facebook.

 

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο τελευταίος του πάρτι 

Μια κηδεία, μια παρέα με λαμπρό παρελθόν, στάσιμο παρόν και θολό μέλλον, ένας μεγάλος έρωτας σε παρακμή, ένας νεοάνεργος μεσήλικας με τα υπαρξιακά του σε έξαρση, μια μεγαλοκοπέλα που φοβάται τη δέσμευση και μια χώρα σε κρίση.
Σε μια εποχή περικοπών όλα είναι σε ύφεση και υπό διαπραγμάτευση: συναισθήματα, όνειρα, σχέσεις. Οι ισορροπίες χάνονται, τα υπαρξιακά γιγαντώνονται και τα ερωτηματικά κάνουν παρέλαση. Η αβεβαιότητα και το παράλογο γίνονται μέρος της καθημερινότητας και ο καθένας ψάχνει τους δικούς του μηχανισμούς επιβίωσης.

 

Η Ιφιγένεια Π. Κολλάρου γεννήθηκε τo 1967 στην Αθήνα.
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε με μεταπτυχιακό στην Πολιτική των Επικοινωνιών (M.A. in Communications Policy Studies), στο City University του Λονδίνου.
Τα τελευταία είκοσι εφτά χρόνια εργάζεται στην τηλεόραση.
Από τις Εκδόσεις Λιβάνη έχει εκδοθεί το μυθιστόρημά της Μ’ Ένα Κλικ Αλλάζουν Όλα.

 

Καλή σας ακρόαση!