Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κερδίζουν. Επίσης, είναι απαραίτητο να αφήνετε το ονοματεπώνυμο για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων IWRITE, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο «Η Μεγάλη Συγνώμη» της Εύα Καραμάνου.

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:

  1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
  2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης με το ονοματεπώνυμο και μόνο ΜΙΑ φορά
  3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Μεγάλη Συγνώμη

Δανάη: Ρομαντική και συνεσταλμένη, είχε ένα κουκλίστικο πρόσωπο με παιχνιδιάρικα μαύρα μάτια, γαλλική μυτούλα και ένα χείμαρρο από μακριές μαύρες μπούκλες που πλαισίωναν το πρόσωπό της, θυμίζοντας καλλονή.

Άννα: Ανεξάρτητος χαρακτήρας, δυναμικός, ξανθιά με μεγάλα γαλάζια μάτια με τέλειες αναλογίες, δε θα περνούσε ποτέ απαρατήρητη. Τα δύο κορίτσια συμπλήρωναν το τέλειο δίδυμο της ομορφιάς, η καθεμία ξεχωριστά με τα χαρίσματα που τους έδωσε απλόχερα η φύση. Οι δύο ξαδέρφες μεγάλωσαν μαζί από μικρά παιδιά, δημιουργώντας ένα γερό δεσμό αγάπης και φιλίας, που τίποτα δεν μπορούσε να τον σπάσει, μέχρι που εμφανίστηκε ο Πέτρος, ο γοητευτικός καρδιολόγος κι έτσι ξαφνικά και αναπάντεχα, όπως γίνεται άλλωστε στη ζωή μας, οι μέχρι πριν λίγο αχώριστες κοπέλες ήρθαν να αντιμετωπίσουν τα συναισθήματά τους , με τον πιο σκληρό και επώδυνο τρόπο. Άραγε η αγάπη έχει το φάρμακο να επουλώσει τις βαθιές πληγές που έχει ανοίξει αυτή η σκληρή δοκιμασία;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ

Οι δύο τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν από ένα αντίτυπο είναι η Jennie Kourou και η Despoina Georgatou και μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους με μήνυμα στη σελίδα.