λινκ για web radio vivliolife

http://vivlioliferadio.myl2mr.com/

η ομάδα μας στο facebook Ξεφυλλίζοντας στον αέρα

https://www.facebook.com/groups/458888214299234/

Το βράδυ της Παρασκευής (μόνο για αυτή την εβδομάδα αλλάζει η μέρα) 17 Φεβρουαρίου στις 10.00 στο vivliolife web radio ακούστε την 18η εκπομπή «Ξεφυλλίζοντας στον αέρα» με την Ιουλία Ιωάννου.

Καλεσμένη της εκπομπής θα είναι η συγγραφέας Μεταξία Κράλλη (ψευδώνυμο) για να μιλήσουμε για το βιβλίο της “Κάποτε στη Σαλονίκη” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Μπορείτε να διεκδικήσετε δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο της Μεταξίας Κράλλη “Κάποτε στη Σαλονίκη” προσφορά των εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αφήνοντας το σχόλιό σας στην αντίστοιχη ανακοίνωση της ομάδας της εκπομπής, στο facebook.

Η ΜΕΤΑΞΙΑ ΚΡΑΛΛΗ (ψευδώνυμο) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Σπούδασε νομικά στην Αθήνα και στο Παρίσι. Ζει μόνιμα στην Αθήνα κι εργάζεται ως νομικός. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν με μεγάλη επιτυχία τα μυθιστορήματά της ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, Η ΑΓΑΠΗ ΦΟΒΟ ΦΕΡΝΕΙ, ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ και ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Όποιος θέλει να γράψει κάποια ερώτηση ή σχόλιο για τη συγγραφέα που φιλοξενούμε, ώστε να απαντήσει στις ερωτήσεις σας στην τηλεφωνική επικοινωνία μας όπως και στο chat του web radio, μπορεί να ετοιμάσει ήδη τις ερωτήσεις του.

Επίσης να σας ανακοινώσω ότι κάθε Δευτέρα, εκεί γύρω στις 10.00 το βράδυ, μπορείτε να ακούτε μία ακόμη εκπομπή με τραγούδια για όλους εσάς που θέλετε να επικοινωνούμε μέσα από στίχους και μουσική!

 

Ελάτε στην παρέα μας!

Καλή σας ακρόαση!