ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΟ!

Το agrinio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Μεταίχμιο, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο της NORA ROBERTS «Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ» σε Μετάφραση: Σέβυ Σπυριδογιαννάκη

Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του agrinio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

h teleia gunaika
Λίγα λόγια για το βιβλίο

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΝΤΓΚΟΜΕΡΙ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 400.000.000 ΑΝΤΙΤΥΠΑ

Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Τα αδέλφια Μοντγκόμερι έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του Μπούνσμπορο τόσο με τις ερωτικές τους περιπέτειες όσο και με την ανακαίνιση του οικογενειακού πανδοχείου στο κέντρο της αμερικάνικης κωμόπολης. Ο Μπέκετ και ο Όουεν βρήκαν την αληθινή αγάπη στην πορεία, αλλά τι θα γίνει με τον τρίτο αδελφό;
O Ράιντερ είναι ο πιο εσωστρεφής και ο πιο δυσερμήνευτος από τους Μοντγκόμερι. Αποπνέει ένα μυστήριο και μια γοητεία στην οποία καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί, εκτός ίσως από τη Χόουπ, την ξενοδόχο που διευθύνει το Πανδοχείο Μπούνσμπορο. Μεταξύ τους μοιάζει να υπάρχει μια υπόγεια ένταση που θα εκδηλωθεί με ένα πρωτοχρονιάτικο φιλί.
Τι θα συμβεί όμως όταν ένα πρόσωπο από το παρελθόν της Χόουπ έρθει να τη βρει στο Μπούνσμπορο; Ποιος θα σταθεί στο πλευρό της; Τώρα που το τέλειο προσωπείο της έχει διαρραγεί, ο Ράιντερ συνειδητοποιεί ότι η Χόουπ είναι η τέλεια γυναίκα γι’ αυτόν.

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ
Η πιο επιτυχημένη συγγραφέας μυθιστορημάτων στον πλανήτη Γη.
Washington Post

Η Nora Roberts είναι σούπερ σταρ.
New York Times

Η Nora Roberts, η «αγαπημένη συγγραφέας της Αμερικής» σύμφωνα με το περιοδικό New Yorker, γεννήθηκε το 1950 στο Μέριλαντ των ΗΠΑ. Ύστερα από μια σύντομη καριέρα ως γραμματέας, ξεκίνησε να γράφει κατά τη διάρκεια μιας χιονοθύελλας, έχοντας αποκλειστεί από το χιόνι στο σπίτι με τα δυο της παιδιά. Από τότε αφοσιώθηκε στη συγγραφή. Έχει γράψει πάνω από 190 μυθιστορήματα, και έχει πουλήσει πάνω από 400.000.000 αντίτυπα, ενώ θεωρείται ζωντανός θρύλος του αισθηματικού μυθιστορήματος.
www.noraroberts.com

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ
Δεύτερη ευκαιρία (2014)
Παντοντινός έρωτας (2014)