Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Τατιάνα Τζινιώλη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μας βιβλίου, το Σάββατο 4 Μαρτίου στο Polis Art Cafe.

Που;
Polis Art Cafe
(Αθήνα)

Πότε;

Σάββατο 4 Μαρτίου
20:00

Στην εκδήλωση εκτός από την ίδια, θα μιλήσουν η Δήμητρα Ιωάννου (συγγραφέας), η Τίνα Μιχαηλίδου (relationship blogger) και ο Πάνος Τσερόλας (συγγραφέας).
Την εκδήλωση θα συντονίσει η Μαρία Μπακαρά.

Από το οπισθόφυλλο…

Σεμπάστιαν

Πώς συνεχίζεις όταν χάνεις τον κόσμο σου;
Πριν έξι χρόνια έχασα τον δικό μου και από τότε τίποτα δεν είναι το ίδιο.
Λένε πως δεν ήταν δικό μου λάθος. Κανείς τους όμως δεν ήταν εκεί.
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορώ να ξεχάσω.
Μέχρι που εκείνη
τα άλλαξε όλα.

Λέξι
Πίστευα πως όταν γύριζα από το Λονδίνο, τα πάντα θα ήταν όπως όταν έφυγα.
Τίποτα όμως δεν είναι.
Εκείνος είναι ο κολλητός του αδελφού μου.
Είναι χαμένος στα σκοτάδια του και εγώ δεν θέλω δεσμεύσεις.
Οι δυο μας είμαστε μία καταστροφική ιδέα.
Ή μήπως όχι;

Είπαν για τα βιβλία της Τατιάνας Τζινιώλη

«Η Τατιάνα µας έχει ήδη αποδείξει πόσο το ‘χει µε τους έρωτες φαινοµενικά αταίριαστων ανθρώπων, που όµως αποδεικνύονται δύο µισά που αναζητούν την ολοκλήρωση, ήδη από το προηγούµενο βιβλίο της, το Road Trip.» – Χρύσα Βασιλείου – αναγνώστρια στο Goodreads για το «Ένα βράδυ»

«Kαταπιάνεται µε ένα είδος που το συναντάµε µόνο σε συγγραφείς εξωτερικού και κατά τη γνώµη µου το κάνει εξαιρετικά. Χωρίς ταµπού, ανασφάλειες, αλλά και µε τη φρεσκάδα ενός νέου ανθρώπου, µας συστήνει δύο ήρωες από διαφορετικό υπόβαθρο, διαφορετικές αντιλήψεις και εντελώς διαφορετική στάση ζωής.» – Έλενα Φωτίου – αναγνώστρια στο Goodreads για το «Ένα βράδυ»

«Αποτελεί µία από τις πιο δηµιουργικές πένες της σύγχρονης γενιάς.» – Κωνσταντίνος Χαλκιαδάκης, δηµοσιογράφος, kontranews.gr

«Tο ευχαριστήθηκα απόλυτα αυτό το road trip, γιατί οι παρεξηγήσεις ήταν φυσιολογικές, δοσµένες µε εκπληκτικό συναισθηµατικό περιεχόµενο, οι ανατροπές έρχονταν εκεί που δεν τις περίµενες αλλά δεν έπνιγαν τη ροή της εξέλιξης. Υπέροχη γραφή, µελετηµένο κείµενο, βαθιά ανθρώπινο και απόλυτα ρεαλιστικό.» – Πάνος Τουρλής, tovivlio.net για το «Road Trip»

Λίγα λόγια για την συγγραφέα…

Η Τατιάνα Τζινιώλη γεννήθηκε ένα κρύο µεσηµέρι Ιανουαρίου το 1987. Αφού θέλησε να γίνει αστροναύτης, τραγουδίστρια, ηθοποιός και ψυχολόγος, τελικά κατέληξε στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του Οµίλου ANT1 στο τµήµα σκηνοθεσίας. Για δύο χρόνια εργάστηκε ως ραδιοφωνική παραγωγός της οµογένειας της Αµερικής. Η κριτική κινηµατογράφου και η αρθρογραφία την είχαν ήδη κερδίσει όµως, και µερικά χρόνια αργότερα αποφοίτησε από το Εργαστήρι Επαγγελµατικής Δηµοσιογραφίας. Μετά από διάφορες συνεργασίες σε εφηµερίδες και περιοδικά, το 2012 ξεκίνησε το site τοπικού ενδιαφέροντος Alimos Online και το 2016 ένα site αποκλειστικά για τον µαγικό κόσµο των βιβλίων, το Book City. Το 2014 κυκλοφόρησε το e-book «Το Ηµερολόγιο µιας νύφης» και την ίδια χρονιά πραγµατοποίησε την πρώτη της έκθεση φωτογραφίας στον Ιανό, µε θέµα την αγαπηµένη της πόλη, τη Νέα Υόρκη. Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο της µυθιστόρηµα από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή, «Road Trip» και το 2016 το πρώτο µέρος της ερωτικής τριλογίας µε γενικό τίτλο Manhattan, «Ένα βράδυ». Λατρεύει τα κουνέλια, τα bagels και το word της, ειδικά τα ξηµερώµατα, όταν πάνω του δηµιουργούνται διάφορες ιστορίες.