Ο Μουσικός Σύλλογος «ΟΡΦΕΑΣ» Αγρινίου, για μια ακόμη χρονιά, συνταιριάζοντας το βιωματικό στοιχείο της τέχνης και την δυναμική της πνευματικής δημιουργίας των ανθρώπων της πόλης, ανεβάζει στην σκηνή του Δημοτικού Θέατρο Αγρινίου στις 2 Πέμπτη και 3 Παρασκευή Ιουνίου 2016 ώρα 9:15΄ το βράδυ, την παράσταση «ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ», βασισμένη στο ομότιτλο έργο του εκλεκτού συμπολίτη μας οδοντιάτρου, θεατρικού συγγραφέα, κ. Κώστα Κακαβιά.

Η σκηνοθεσία είναι της νεαρής ταλαντούχου Αγρινιώτισσας κ. Γιούλης Μαρούση με την ευγενική συμμετοχή εξαιρετικού εμψύχου υλικού της πόλης και χορωδών του «ΟΡΦΕΑ» με μοναδική ανταμοιβή το χειροκρότημά σας. Όλοι οι συντελεστές δουλεύοντας με ζήλο, μεράκι και δύναμη ψυχής, σας υπόσχονται μια θεατρική βραδιά με ατόφιο και ειλικρινές συναίσθημα μέσα από την ηθογραφία του συγγραφέα, την εποχή του 1960 στο Αγρίνιο. Με κυρίαρχο γνώμονα ότι σε κάθε εποχή και ιδιαίτερα σήμερα, η τέχνη είναι φάρμακο για αυτούς που την κάνουν αλλά και για κείνους που την παρακολουθούν, σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας, την προσπάθειά τους.

Η συμβολική αξία της πρόσκλησης (5 €) εκτός αντιμετώπισης των μικροεξόδων της παράστασης, μας βοηθά να μην ξεχνάμε, την μεγαλειώδη προσφορά στην κοινωνία μας, του παραρτήματος ΕΛΕΠΑΠ της πόλης μας, ακόμη και σε αυτούς τους δίσεκτους καιρούς, καθόσον μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες του.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ «ΟΡΦΕΑ»

A B

GG