Ηγεσία σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο
11 θεμελιώδεις αλλαγές που κάθε ηγέτης πρέπει να ενστερνιστεί
John C. Maxwell

Μετάφραση: Αναστασία Δεληγιάννη
Κατηγορία βιβλίου: Προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη
ISBN: 978-960-645-037-2
Κωδικός: 36187
Διαστάσεις: 14 x 20,5
Σελίδες: 296
Τύπος εξωφύλλου: Μαλακό
Ημερομηνία έκδοσης: 02/02/2020
Τιμή: 16,60 €

image description

Ο Τζον Χ. Μάξγουελ είναι παγκοσμίου φήμης ειδικός και εκπαιδευτής σε θέματα ηγεσίας, και συγγραφέας πολλών βιβλίων των οποίων οι πωλήσεις ξεπερνούν τα 26 εκ. αντίτυπα. Είναι ιδρυτής της The John Maxwell Company και του μη κερδοσκοπικού οργανισμού EQUIP στον οποίο έχουν εκπαιδευτεί σχεδόν 6 εκ. ηγέτες από 177 χώρες.
Κάθε χρόνο δίνει ομιλίες σε εταιρείες του Fortune 500, σε κυβερνητικούς ηγέτες ανά τον κόσμο και σε πλήθος οργανισμών όπως το NFL, η Στρατιω-τική Ακαδημία West Point των ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Έθνη. Για περισσό-τερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του και ακολουθείστε τον στο:JohnMaxwellOnLeadership.com Twitter.com/JohnCMaxwell
Ο διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός σε θέματα
ηγεσίας καθοδηγεί τους αναγνώστες να μεταβούν στο νέο μοντέλο ηγεσίας, να συνεχίσουν να καινοτομούν, να βελτιώνονται και να ασκούν επιρροή στον σημερινό ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο.
Ανάμεσα στους πολλούς ειδήμονες στα ζητήματα ηγεσίας που υπάρχουν σή-μερα, ο Maxwell ίσως είναι ο μακροβιότερος και πλέον επιδραστικός σε πα-γκόσμιο επίπεδο. Είναι ο νούμερο ένα ευπώλητος συγγραφέας των New York Times, έχοντας πουλήσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια αντίτυπα σε πενήντα γλώσσες. Τα περιοδικά Business Insider και Inc. τον αποκαλούν τον πλέον σημαντικό σύμβουλο ηγεσίας στον κόσμο και έχει τιμηθεί με το Παγκόσμιο Βραβείο Ειρήνης από τη Μητέρα Τερέζα.
Σύμφωνα με το νέο βιβλίο του, για να διαπρέψουν σήμερα οι ηγέτες πρέπει να είναι ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Το κλειδί είναι να μάθουν να ασκούν μια ευέλικτη ηγεσία. Στο Ηγεσία σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο, ο συγγραφέας παρουσιάζει ένα «σχέδιο δράσης» και μοιράζεται με τους αναγνώστες τις αλλαγές που εφάρμοσε στην ηγεσία του σε όλη τη μακρόχρονη και επιτυχημένη καριέρα του:


 Από τους στόχους στην ανάπτυξη
 Από την ομοιομορφία της ομάδας στην πολυμορφία της ομάδας
 Από τη διατήρηση στη δημιουργία
 Από την ανάβαση της σκάλας στο χτίσιμο της σκάλας
 Από την επιβολή στη σύνδεση


Είπαν για το βιβλίο:
«Ηγεσία σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο σημαίνει να αλλάζεις και να ωθείς τον εαυτό σου να φτάνει σε υψηλότερα επίπεδα προσωπικής και οικονομικής α-νάπτυξης. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για έναν ηγέτη από το να φιλοδοξεί να μεγαλουργήσει και, όπως μας θυμίζει ο John Maxwell, o μό-νος τρόπος γι’ αυτό είναι να μεταβάλλεις συνεχώς την πορεία σου ανοδικά.»
Ed Bastian, CEO των αερογραμμών Delta Air Lines
«Ο John Maxwell είναι ένας από τους ήρωές μου. Πάντοτε ήταν το παράδειγμά μου για το τι σημαίνει να ηγείσαι με ακεραιότητα και να ζεις υπηρετώντας έ-ναν σκοπό. Στο Ηγεσία σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο μοιράζεται την ανεκτίμη-τη σοφία και τις ιδέες του για το πώς είναι να ηγείσαι στον σύγχρονο κόσμο με καρδιά γεμάτη γενναιοδωρία.»
Rachel Hollis, Νο 1 σε πωλήσεις συγγραφέας σύμφωνα με τους
New York Times (Κορίτσι ξύπνα!, Κορίτσι σταμάτα να απολογείσαι!
)

Άγρια Θάλασσα
Μια ιστορία πολέμου, αγάπης και ενηλικίωσης
Vanessa De Haan

Κατηγορία: Ιστορικό – Εποχής
Μετάφραση: Σοφία Σκουλικάρη
ISBN: 978-960-645-036-5
Κωδικός: 84220
Διαστάσεις: 14 x 20,5 εκ.
Σελίδες: 656
Τύπος εξωφύλλου: Μαλακό
Ημερομηνία έκδοσης: 12/02/20
Τιμή: 16,60 €

image description

Η Βανέσα ντε Χάαν είναι δημοσιογράφος. Έχει εργαστεί κυρίως για το βρετανικό περιοδικό Spectator, αλλά και για τον τηλεοπτικό σταθμό Channel 5 και τις εφημερίδες Daily Telegraph και Western Morning News.
Σήμερα ζει στο Ντέβον με τον σύζυγό της, τα παιδιά τους και τα κατοικίδιά τους. Αυτό το διάστημα
ετοιμάζει το δεύτερο μυθιστόρημά της. Ένα επικό μυθιστόρημα με φόντο τα ταραγμένα χρόνια του Β´ Παγκόσμιου Πολέμου
Το πρώτο μυθιστόρημα της Vanessa De Haan είναι βασισμένο σε προσωπικές της οικογενειακές ιστορίες και εμπνευσμένο από την αγάπη της για τα Χάϊλαντς της Σκωτίας και τη θάλασσα.

  1. Τρεις ζωές διασταυρώνονται στη δίνη του πολέμου. Μέσα σε κλίμα αναταραχής και φόβου, με τον πόλεμο να μαίνεται σε αέρα, στεριά και θάλασσα, ολόκληρη η Βρετανία βρίσκεται σε αναβρασμό.
    Ο Τζακ, που έχει μεγαλώσει μέσα στους βομβαρδισμούς, δραπετεύει για να καταταγεί στο Εμπορικό Ναυτικό. Τα ταξίδια του στη Ρωσική Αρκτική μπορεί να είναι σκληρά, αλλά του προσφέρουν διέξοδο σε μια νέα ζωή.
    Όσο βρίσκεται με άδεια στο μυστικό λιμάνι του Βασιλικού Ναυτικού στη Σκωτία, ο Τζακ γνωρίζει την Ολίβια, τη χαϊδεμένη κόρη ενός αξιωματικού. Ελεύθερη επιτέλους να τριγυρίζει εδώ κι εκεί, η Ολίβια απολαμβάνει τις καινούριες δυνατότητες που της προσφέρει ο πόλεμος. Όμως, η οικογένειά της –και ιδίως ο Τσάρλι, ένας ραγδαία ανερχόμενος πιλότος– δεν χαίρεται μ’ αυτές τις εξελίξεις. Ειδικά με την έλευση του Τζακ που θέτει σε κίνδυνο το μέλλον όλων τους.
    Η ιστορία τριών νέων που ενηλικιώνονται εν μέσω του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου και ακροβατούν ανάμεσα στην απώλεια, τον φόβο, το πάθος και τον κίνδυνο.

Είπαν για το βιβλίο:
«Η De Haan διαθέτει την οξυδέρκεια ενός επαγγελματία μυθιστοριογράφου… Ένα εκπληκτικό ντεμπούτο
Jeffrey Archer, συγγραφέας πολυάριθμων best seller

«Μια πολεμική ιστορία, αλλά και μια ιστορία για τις αλλαγές στις κοινωνικές τάξεις που φέρνει ο πόλεμος… Η De Haan γράφει με βάθος και πάθος.»
The Times

«Ένα βαθύ και εκφραστικό μυθιστόρημα.»
Historical Novel Society

Οι Αλτρουστές
Ένα πανέξυπνο μυθιστόρημα που ισορροπεί ανάμεσα στη σάτιρα και την τρυφερότητα
Andrew Ridker

Κατηγορία: Παγκόσμια Λογοτεχνία
Μετάφραση: Σοφία Τάπα
ISBN: 978-960-645-035-8
Κωδικός: 84213
Διαστάσεις: 14 x 20.5 εκ.
Σελίδες: 456
Τύπος εξωφύλλου: Μαλακό
Ημερομηνία έκδοσης: 12/02/20
Τιμή: 15,50 €

Ο Άντριου Ρίντκερ γεννήθηκε το 1991 και είναι απόφοιτος του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής της Iowa. Κείμενά του έχουν φιλοξενηθεί στους New York Times και στα περιοδικά Paris Review Daily, Boston Re-view, The Believer και Guernica.
Το μυθιστόρημά του Οι Aλτρουιστές, που είναι το πρώτο του βιβλίο, ήταν υποψήφιο για το Prix du Meilleur Livre Étranger και διακρίθηκε ως New York Times Editor’s Choice. Επίσης, χαρακτηρίστηκε «καλύτερο βιβλίο της χρονιάς» από το People, τους Times, το Vanity Fair και τη New York Post. Ο Άρθουρ Άλτερ, κακοπληρωμένος καθηγητής σε ένα πανεπιστήμιο του Μιζούρι, βρί-σκεται σε αδιέξοδο. Δυσκολεύεται να αποπληρώσει το δάνειο του σπιτιού του και τα παιδιά του έχουν διακόψει κάθε επαφή μαζί του. Σκέφτεται τη μικρή περιουσία, για την οποία δεν είχε ιδέα, που η γυναίκα του κληροδότησε απευθείας στα παιδιά τους όταν πέθανε.
Ο γιος του, ο Ίθαν, αντικοινωνικός και αγχώδης, κλεισμένος σε ένα διαμέρισμα στο Μπρούκλιν, ζει χάρη στα χρήματα της μητέρας του. Η κόρη του, η Μάγκι, είναι ακτιβίστρια που συμπαραστέκεται στους κατατρεγμένους και βασανίζει τον εαυτό της ζώντας σε μια αυτοεπιβεβλημένη φτώχεια. Καθώς κοντεύει πια να χάσει το σπίτι του, ο Άρθουρ καλεί τα παιδιά του στο Σεντ Λούις με το πρόσχημα της συμφιλίωσης. Στην πορεία, ωστόσο, ανοίγει άθελά του το κουτί της Πανδώρας, γεμάτο συσσωρευμένες πικρίες και σκονισμένες αναμνήσεις. Η καθηλωτική ιστορία μιας οικογένειας, με τη διεισδυτικότητα και το σκοτεινό χιούμορ ενός λαμπρού, νέου συγγραφέα.

 Μεταφράστηκε σε 16 γλώσσες
 A New York Times Editors’ Choice
 Υποψήφιο για το Prix du Meilleur Livre Étranger
 Ψηφίστηκε ως το καλύτερο βιβλίο του μήνα/έτους/σεζόν από: People, The Times, Vanity Fair, Amazon, InStyle, Real Simple, The New York Post

Είπαν για το βιβλίο:
«Ξεκαρδιστικό… Ευφυές και άκρως απολαυστικό
The New York Times Book Review

«Ο Andrew Ridker έχει πολλά να πει για τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Το αποτέλεσμα είναι ένα από αυτά τα εξόχως χιουμοριστικά μυθιστορήματα, τα οποία απολαμβάνει κανείς όπως ένας σκίουρος που έχει βρει ένα λαχταριστό βελανίδι.»
Gary Shteyngart, βραβευμένος συγγραφέας

«Ο Ridker αφηγείται την ιστορία του με χιούμορ, διορατικότητα και βάθος.»
Publishers Weekly

«Για να λέμε την αλήθεια, είναι λίγο άδικο να είναι τόσο ταλαντούχος ένας τόσο νέος συγγραφέας. O Ridker δεν καταφέρνει απλώς να αποτυπώσει τις αντιφάσεις και τα παράδοξα της αμερικανικής κοινωνίας του 21ου αιώνα –το κάνει μέσα από τη συγκι-νητική ιστορία μιας οικογένειας που έχει διαλυθεί από την απώλεια και αναζητά αμή-χανα τον δρόμο της επανένωσης.»
Nathan Hill, συγγραφέας του Νιξ

Τι ακριβώς να πεις

          

Τα κατάλληλα λόγια, την κατάλληλη στιγμή
Phil M. Jones

Μετάφραση: Ντόρα Δαρβίρη
Κατηγορία βιβλίου: Προσωπική βελτίωση
ISBN: 978-960-645-045-7
Κωδικός: 63185
Διαστάσεις: 14 x 20,5 εκ.
Σελίδες: 152
Τύπος εξωφύλλου: Μαλακό
Ημερομηνία έκδοσης: 12/02/20
Τιμή: 11,00 €

Ο Φιλ Τζόουνς είναι best seller συγγραφέας και ένας από τους κορυφαίους συμβούλους πωλήσεων στον κόσμο. Έχει εκπαιδεύσει πάνω από 2 εκ. στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου, σε 5 ηπείρους και 56 χώρες, διδάσκοντας τη χαμένη τέχνη της προφορικής επικοινωνίας. Το 2013 βραβεύθηκε με το British Excel-lence in Sales and Marketing Award ως Καλύτερος Εκπαιδευτής Πωλήσεων, όντας ο νεότερος άνθρωπος που έχει λάβει ποτέ το συγκεκριμένο βραβείο. Ο Φιλ ζει μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης.
Πληροφορίες/επικοινωνία: Instagram, Twitter: @philmjonesuk, facebook.com/philmjonessales, philmjones.com Οι μαγικές λέξεις για να επηρεάζεις και να πείθεις τους άλλους
Ας το παραδεχτούμε. Το αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης προφορικής επικοινωνίας εξαρτάται από τη χρήση των σωστών λέξεων τη σωστή στιγμή. Η σκληρή δουλειά, το ταλέντο και το σωστό timing είναι μεν απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι να κατευθύνετε εσείς τη συζήτηση και να δημιουργήσετε το περιβάλλον για τη σύναψη μιας συμφωνίας.

Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους εσάς που έχετε βρεθεί στην άβολη θέση να ψάχνετε τις σωστές λέξεις –ή να έχετε φύγει από μια συνάντηση δίχως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που προσφέρει χρήσιμα παραδείγματα για να μπορέσετε να νιώσετε αυτοπεποίθηση σε κάθε συζήτηση.

Είπαν για το βιβλίο:
«Αυτό το βιβλίο είναι το λεξικό της γλώσσας για την επιχειρηματική επιτυχία. Η στρατηγική που περιγράφει, από την πρώτη κιόλας σελίδα, θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζετε τους άλλους
Scott Stratten, Πρόεδρος της UnMarketing Inc. και συγγραφέας της επιτυχημένης σειράς βιβλίων UnMarketing

«Μπορείτε να αυξήσετε την επιρροή σας σε όλες τις καταστάσεις, αρκεί να αφομοιώσετε τα απλά αλλά αποτελεσματικότατα μαθήματα που περιέχονται σε αυτό το βιβλίο. Θα μπορούσε άνετα να αντικαταστήσει οποιοδήποτε άλλο βιβλίο για την ανθρώπινη συμπεριφορά –τόσο χρήσιμο είναι
John Jantsch, συγγραφέας του Duct Tape Marketing

«Ο Φιλ Τζόουνς βοηθά να αποκαλυφθεί η αλήθεια σε περίπλοκες καταστάσεις πωλήσεων. Οι πανίσχυρες φράσεις του θα σας βοηθήσουν να επηρεάζετε τους άλλους με ακεραιότητα, χωρίς να γίνεστε πιεστικοί. Θα δείτε ότι θα χρησιμοποιείτε αυτά τα διαμάντια κάθε μέρα
–Ian Altman, συν-συγγραφέας του Same Side Selling και αρθρογράφος στο Forbes.com

«Το Τι ακριβώς να πεις είναι ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για την τέχνη της επιρροής, της πειθούς και της εξασφάλισης υψηλών επιχειρηματικών αποτελεσμάτων. Πρέπει να το διαβάσουν όλοι όσοι επιζητούν να γίνουν πιο πειστικοί στην επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή.»
Seth Price, συγγραφέας του best seller The Road to Recognition

Χορευτικοί πολιτισμοί
Παγκοσμιοποίηση, τουρισμός και ταυτότητα στην ανθρωπολογία του χορού
Scott Galloway

Μετάφραση: Δέσποινα Αλεξανδρή
Κατηγορία βιβλίου: Κοινωνικές Επιστήμες
ISBN: 978-960-645-012-9
Κωδικός: 60023
Διαστάσεις: 17 x 24
Σελίδες: 304
Τύπος εξωφύλλου: Μαλακό
Ημερομηνία έκδοσης: 12/02/20
Τιμή: 17,00 €

image description

Η Hélène Neveu Kringelbach είναι ερευνήτρια του Προγράμματος Διασποράς στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τον χορό και το μουσικό θέατρο στη Δ. Αφρική αλλά και τη σύγχρονη χορογραφία στην Αφρική, και τις διεθνικές οικογένειες στη Σενεγάλη και την Ευρώπη.
Ο Jonathan Skinner είναι Αν. Καθηγητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο του Ρόουχαμπτον. Είναι συγγραφέας του βιβλίου Before the Volcano: Rever-berations of Identity on Montserat (Arawak Publications, 2004). Ο χορός είναι κάτι περισσότερο από μια αισθητική της ζωής –είναι η ενσάρκωση της ζωής. Αυτό είναι προφανές από την κοινωνική ιστορία του τζάιβ, το μάρκετινγκ του διεθνικού μπαλέτου, τους τελετουργικούς χορούς ίασης στην Ιταλία ή τους λαϊκούς παραδοσιακούς χορούς που επιτελούνται για χάρη των τουριστών στο Μεξικό ή τον Παναμά. Ποιες είναι οι κινήσεις του χορού που μεταφέρουν οι μετανάστες και οι τουρίστες; Με ποιον τρόπο χρησιμοποιείται ο χορός για τη διαμόρφωση της εθνικής ιδεολογίας; Πώς συνδέονται ο χορός και η εθνότητα, το φύλο, η υγεία, η παγκοσμιοποίηση και ο εθνικισμός, ο καπιταλισμός και η με-τα-αποικιοκρατία;
Μέσα από καινοτόμες μελέτες περιπτώσεων, οι συντελεστές του βιβλίου διερευνούν τον πρωταγωνιστικό ρόλο του χορού στον πολιτισμό ως ψυχαγωγική απασχόληση, εμπορικό αγαθό, πολιτιστική κληρονομιά, πολιτισμική αισθητική ή κοινωνικό κίνημα κάθαρσης.
Επιστημονική επιμέλεια της ελληνικής έκδοσης :
Χρήστος Παπακώστας, Επίκουρος Καθηγητής της Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ
Νίκος Πουλάκης, Εργαστήριο Εθνομουσικολογίας και Πολιτισμικής Ανθρωπολογίας, Τμήμα Μουσικών Σπουδών, ΕΚΠΑ


Είπαν για το βιβλίο:
«Ενώ η παγκοσμιοποίηση και ο τουρισμός συμπεριλαμβάνονται στη συζήτηση που θα γίνει για τον χορό, η δύναμη του περιεχομένου του βιβλίου είναι η κατανόηση της σύνθεσης του χορού και ο ρόλος που διαδραματίζει ο χορός στη δια-μόρφωση των πολιτισμών
Journal of Tourism and Cultural Change

«Ένα συλλογικό έργο που έχει εύρος και συνοχή. Μια μεστή αλλά προσιτή πηγή για την ανθρωπολογία του χορού.».
Journal of the Royal Anthropological Institute

Ο μπαμπούλας
Μια περιπέτεια του Κερασάκη Κοράκη και του Φουντουκάκη Σκιουράκη
Bėnas Berantas & Vilija Kvieskaitė

Κατηγορία βιβλίου: Παιδικό
Μετάφραση: Αυγή Δαφερέρα
Εικονογράφηση: Vilija Kvieskaitė
Ενδεικτική ηλικία: 3 +
ISBN: 978-960-645-055-6
Κωδικός: 86048
Διαστάσεις: 25 x 25,5 εκ.
Σελίδες: 40
Τύπος εξωφύλλου: Σκληρό
Ημερομηνία έκδοσης: 12/02/20
Τιμή: 11,10 €

image description

Ο Bėnas Berantas είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων και μικρών ιστοριών. Κατάγεται από τη Λιθουανία.
H Vilija Kvieskaitė είναι εικονογράφος. Αποφοίτησε από κολλέγιο του Kaunas και εργάζεται στον εκδοτικό χώρο.
Μια αστεία και ευχάριστη ιστορία για τις φοβίες που
αντιμετωπίζουν τα μικρά παιδιά
Στο δεύτερο βιβλίο των Bėnas Berantas και Vilija Kvieskaitė, οι δύο καλύτεροι φίλοι, ο Φουντουκάκης Σκιουράκης και ο Κερασάκης Κοράκης, ζουν μια νέα περιπέτεια. Αυτή τη φορά χάνουν μια μπάλα αργά το βράδυ. Μήπως την πήρε ο μπαμπούλας; Και τι πρέπει να κάνουν όταν φοβούνται τον μπαμπούλα;
Αυτή η γλυκιά ιστορία με την πολύ όμορφη εικονογράφηση δίνει την ευκαιρία να μιλήσουμε στα παιδιά για τους φόβους, γιατί ακόμα και τα πιο γενναία ζώα του δάσους φοβούνται κάτι.
• Συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο White Ravens 2019 ως καλύτερο εικονογραφημένο βιβλίο από πλευράς περιεχομένου και
εικονογράφησης

Η τούρτα
Μια περιπέτεια του Κερασάκη Κοράκη και του Φουντουκάκη Σκιουράκη
Bėnas Berantas & Vilija Kvieskaitė

Κατηγορία βιβλίου: Παιδικό
Μετάφραση: Αυγή Δαφερέρα
Εικονογράφηση: Vilija Kvieskaitė
Ενδεικτική ηλικία: 3 +
ISBN: 978-960-645-054-9
Κωδικός: 86047
Διαστάσεις: 25 x 25,5 εκ.
Σελίδες: 40
Τύπος εξωφύλλου: Σκληρό
Ημερομηνία έκδοσης: 12/02/20
Τιμή: 11,10 €

Ο Bėnas Berantas είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων και μικρών ιστοριών. Κατάγεται από τη Λιθουανία.
H Vilija Kvieskaitė είναι εικονογράφος. Αποφοίτησε από κολλέγιο του Kaunas και εργάζεται στον εκδοτικό χώρο.
Μια αστεία και ευχάριστη ιστορία, που προβάλλει θετικά τις αξίες της ειλικρίνειας και της ευγένειας
Αν πάρεις ΕΝΑ, δεν πειράζει, σωστά; Ούτε αν πάρεις ΔΥΟ.
Ε, εντάξει, ίσως ΤΡΙΑ… Ουπς. Αν κάποιος ρωτήσει, το έκανε η ΑΛΕΠΟΥ,
σύμφωνοι;

Η Μαμά Σκιουρίνα έχει μαζέψει ένα καλάθι φουντούκια για μια ξεχωριστή περίσταση. Δεν είναι ευγενικό να παίρνει κανείς κάτι χωρίς να ρωτάει, αλλά δεν πειράζει αν πρόκειται μόνο για λίγα φουντούκια. Όμως αυτά τα φουντούκια τελειώνουν πολύ γρήγορα και φοβάται κανείς να ομολογήσει τι
έγινε.
Το πρώτο βιβλίο των νεαρών δημιουργών Bėnas Berantas και Vilija Kvie-skaitė θα αρέσει τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους αναγνώστες. Αυτή η αστεία και διδακτική ιστορία μπορεί να αποτελέσει και μια καλή ευκαιρία για να μιλήσουμε στα παιδιά για την ειλικρίνεια, την ευγένεια και να τους δείξουμε ότι τα ψέματα πάντα αποκαλύπτονται.

• Υποψήφιο στη βραχεία λίστα για το Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου (Most Significant Debut Year Award 2017)

Το μεγάλο βιβλίο των ζουζουνιών
Yuval Zommer

Κατηγορία βιβλίου: Παιδικό
Μετάφραση: Ηλιάνα Αγγελή
Εικονογράφηση: Yuval Zommer
Ενδεικτική ηλικία: 3 +
ISBN: 978-960-645-020-4
Κωδικός: 86038
Διαστάσεις: 23 x 34 εκ.
Σελίδες: 64
Τύπος εξωφύλλου: Σκληρό
Ημερομηνία έκδοσης: 12/02/20
Τιμή: 15,50 €

image description

O Γιούβαλ Ζόμερ αποφοίτησε από το Βασιλικό Κολέγιο Τεχνών με μάστερ στην εικονογράφηση. Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως creative director στις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρίες, πριν γίνει συγγραφέας και εικονογράφος βιβλίων.
Η σειρά του Μεγάλα βιβλία έχει μεταφραστεί σε 25 γλώσσες και έχει προταθεί και κερδίσει πολλά βραβεία. Ένα βιβλίο με συναρπαστική εικονογράφηση, που συστήνει στα παιδιά τον κόσμο των εντόμων που
έρπουν, τσιμπούν και πετούν.
Πόσο αργά προχωρά το σαλιγκάρι; Φοβούνται το σκοτάδι τα ζουζούνια; Γιατί τα μυρμήγκια προχωρούν το ένα πίσω από το άλλο;
Μάθε τις απαντήσεις σε αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις για τα ζουζούνια. Παίξε, ψάξε και βρες ζουζούνια στις εικόνες. Γνώρισε όλα τα ζουζούνια του κόσμου, που πετούν, τσιμπούν και σέρνονται με αυτό το φανταστικό παιδικό βιβλίο για τα ζουζούνια. Μάθε πώς τρώνε, πώς κυνηγούν και πώς κάνουν μωρά.
Το έξυπνο και χιουμοριστικό κείμενο είναι γεμάτο πληροφορίες που θα εκπλήξουν το παιδί και τον ενήλικα.
Η σειρά Μεγάλα Βιβλία του Zommer έχει μεταφραστεί σε 25 γλώσσες.
Έχει προταθεί και τιμηθεί με πολλά βραβεία όπως το UKLA Book Awards 2018 & 2019, το English Association’s Nonfiction Award 2019 & 2019 και το Made For Mums Award 2018.
Ο συγγραφέας εμπνεύστηκε τη συγκεκριμένη σειρά κατά τη διάρκεια μιας βόλτας του σε ζωολογικό κήπο.

Είπαν για το βιβλίο:

«Ένα λαμπρό παράδειγμα μη λογοτεχνικού βιβλίου για παιδιά»
Playing by the Book
«Μια αναζωογονητική βουτιά στα θαύματα του κόσμου μας»
Kirkus Reviews
«Θα κεντρίσει το ενδιαφέρον γονιών και παιδιών
The Observer

Το μεγάλο βιβλίο των ζουζουνιών
με αυτοκόλλητα
Yuval Zommer

Κατηγορία βιβλίου: Παιδικό
Μετάφραση: Ηλιάνα Αγγελή
Εικονογράφηση: Yuval Zommer
Ενδεικτική ηλικία: 3 +
ISBN: 978-960-645-021-1
Κωδικός: 86039
Διαστάσεις: 20,5 x 30,5 εκ.
Σελίδες: 32
Τύπος εξωφύλλου: Μαλακό
Ημερομηνία έκδοσης: 12/02/20
Τιμή: 11,10 €

image description

O Γιούβαλ Ζόμερ αποφοίτησε από το Βασιλικό Κολέγιο Τεχνών με μάστερ στην εικονογράφηση. Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως creative director στις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες, πριν γίνει συγγραφέας και εικονογράφος βιβλίων.
Η σειρά του Μεγάλα βιβλία έχει μεταφραστεί σε 25 γλώσσες και έχει προταθεί και κερδίσει πολλά βραβεία. Ένα διασκεδαστικό βιβλίο δραστηριοτήτων με όμορφη εικονογράφηση και πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τον κόσμο των ζουζουνιών
Σε αυτό το βιβλίο υπάρχουν περισσότερα αυτοκόλλητα κι από τα πόδια μιας σαρανταποδαρούσας. Ανακάλυψε ζουζούνια που σκαρφαλώνουν, σέρνονται, περπατούν και πετούν, και διασκέδασε κολλώντας τα στο βιβλίο.
Οι μικροί αναγνώστες μπορούν να περάσουν πολλές δημιουργικές ώρες σχεδιάζοντας τις δικές τους πεταλούδες, κολλώντας μύγες στα πιάτα του πικ νικ και παίζοντας τελίτσες με τα ζουζούνια.
Η σειρά Μεγάλα Βιβλία του Zommer έχει μεταφραστεί σε
25 γλώσσες.
Έχει προταθεί και τιμηθεί για μια σειρά βραβείων όπως το UKLA Book Awards 2018 & 2019, το English Association’s Nonfiction Award 2019 & 2019 και το Made For Mums Award 2018.
Ο συγγραφέας εμπνεύστηκε τη συγκεκριμένη σειρά κατά τη διάρκεια μιας βόλτας του σε ζωολογικό κήπο.

Είπαν για το βιβλία της σειράς:

«Ένα λαμπρό παράδειγμα μη λογοτεχνικού βιβλίου για παιδιά»
Playing by the Book
«Μια αναζωογονητική βουτιά στα θαύματα του κόσμου μας»
Kirkus Reviews
«Θα κεντρίσει το ενδιαφέρον γονιών και παιδιών
The Observer