LOUISE HAY – ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟ

Συγγραφέας: Louise Hay & Robert Holden

Τίτλος: Η Ζωή σε Αγαπάει

Σχήμα: 14 Χ 21

Εξώφυλλο: Mαλακό

Τιμή: 16,50 €

Σελίδες: 256

Είδος: Δοκίμιο

Κατηγορία: Αυτοβελτίωση – Πνευματικότητα

Λίγα Λόγια για το Βιβλίο

Στο βιβλίο αυτό, η Louise και ο Robert Holden εξετάζουν τι πραγματικά σημαίνει το Η Ζωή Σε Αγαπάει – πως δηλαδή, η ζωή δεν είναι κάτι που σας συμβαίνει, είναι κάτι που συμβαίνει για εσάς.

Το Η Ζωή σε Αγαπάει είναι γεμάτο με εμπνευστικές ιστορίες και χρήσιμους διαλογισμούς, προσευχές και ασκήσεις. Ειδικότερα, η Louise και ο Robert μας παρουσιάζουν μία πρακτική φιλοσοφία ζωής, βασισμένη σε επτά πνευματικές πρακτικές:

Η Αρχή του Καθρέπτη – Μαθαίνοντας να αγαπάμε τον εαυτό μας
Βεβαιώνοντας τη Ζωή μας – Θεραπεύοντας τον βασικό φόβο του εγώ
Ακολουθώντας την Ευτυχία μας – Δείχνοντας εμπιστοσύνη στην εσωτερική μας καθοδήγηση
Συγχωρώντας το Παρελθόν – Ανακτώντας την εγγενή μας αθωότητα
Ευγνωμοσύνη Τώρα – Καλλιεργώντας την αληθινή πίστη
Μαθαίνοντας να Λαμβάνουμε – Μένοντας ανοιχτοί και αθωράκιστοι
Θεραπεύοντας το Μέλλον – Επιλέγοντας την αγάπη, όχι τον φόβο

Βιογραφικό Συγγραφέων
Διαβάστε περισσότερα για τη Louise

Η Λουίζ Χέι, συγγραφέας της επιτυχίας You Can Heal Your Life, ήταν ομιλήτρια και δασκάλα του μεταφυσικού, με περισσότερες από 50 εκατομμύρια πωλήσεις βιβλίων παγκοσμίως. Πάνω από 30 χρόνια βοηθούσε ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να ανακαλύψουν και να χρησιμοποιήσουν στον μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες των δημιουργικών τους δυνάμεων, για την προσωπική τους εξέλιξη και αυτοθεραπεία.

Διαβάστε περισσότερα για τον Robert

Tο πρωτοποριακό έργο του Ρόμπερτ Χόλντεν, phD, στην
ψυχολογία και την πνευματικότητα έχει παρουσιαστεί στις εκπομπές: The Oprah Winfrey Show, Good Morning America, Shift Happens! και στο ντοκιμαντέρ How to Be Happy παραγωγής BBC, που προβλήθηκε σε είκοσι χώρες.
Είναι ο συγγραφέας των Happiness NOW!, Shift Happens, Authentic Success, Be Happy, Loveability και Holy Shift!: 365 Daily Meditations from ‘A Course in Miracles’. Παρουσιάζει την εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή Shift Happens! στο ραδιόφωνο του Hay House.

Απόσπασμα από το Βιβλίο

Το Η Ζωή Σε Αγαπάει είναι μια έρευνα που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά του πραγματικού σας εαυτού. Εξερευνά τη σχέση σας με τον κόσμο και θέτει βαθιά ερωτήματα για τη φύση της πραγματικότητας.

Τα τελευταία χρόνια η επιστήμη έχει μάθει να βλέπει τον κόσμο με μια νέα ματιά. Για παράδειγμα, τώρα ξέρουμε ότι τα άτομα δεν είναι κάτι ξεχωριστά μικρά σωματίδια, αλλά εκφράσεις μιας ενιαίας συμπαντικής ενέργειας. Το κάθε τι είναι αναπόσπαστο μέρος του
Όλου. Ο καθένας μας είναι μέρος μίας ευρύτερης Ενότητας.

Σε ένα βαθύτερο επίπεδο Ύπαρξης, ο σκοπός της ζωής μας είναι να γίνουμε ένας καθρέπτης αγάπης του αληθινού κόσμου. Στόχος μας είναι, όχι απλά να επιτρέψουμε στη ζωή να μας αγα-
πάει, αλλά να ανταποδίδουμε όλη αυτή την αγάπη πίσω στη ζωή! Βρισκόμαστε εδώ για να αγαπήσουμε τον κόσμο…
Διαβάστε τις πρώτες σελίδες του Η Ζωή σε Αγαπάει!

————

ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΤΟΥ WAYNE DYER

Συνδημιουργία

Συνδέσου με την Πηγή και Υλοποίησε την Πραγματικότητα που Επιθυμείς!

Συγγραφέας: Wayne Dyer

& Esther Hicks

Σχήμα: 14 Χ 21

Εξώφυλλο: Mαλακό

Τιμή: 14,50 €

Σελίδες: 168

Είδος: Δοκίμιο

Κατηγορία: Αυτοβελτίωση – Πνευματικότητα

Λίγα Λόγια για το Βιβλίο

Τι συμβαίνει όταν συναντώνται δύο από τους κορυφαίους πνευματικούς δασκάλους όλων των εποχών;

Σε μια ιστορική, μαγική συνάντηση/συζήτηση του Δρος Wayne Dyer με την Esther Hicks και τη σοφή συλλογική συνειδητότητα Abraham, ο Wayne υποβάλλει τις ερωτήσεις που έχει συσσωρεύσει κατά τη διάρκεια των σαράντα ετών της πνευματικής του πορείας και ο Abraham του απαντά σε όλες!

Το βιβλίο είναι καρπός αυτής της εκπληκτικής συνάντησης, με επίκεντρο τη Συν-δημιουργία και τη Συνειδητή Κατασκευή Πραγματικότητας με τη δύναμη του νου. Μεταξύ πολλών άλλων, στις σελίδες του θα βρούμε πολύτιμα μυστικά για μία σειρά από θέματα που περιλαμβάνει η τέχνη της Συν-δημιουργίας όπως:

• Η χρήση των Θετικών Βεβαιώσεων

• Η Εμπνευστική Στοχοθεσία

• Τα κλειδιά του Νόμου της Έλξης

• Πώς λίγοι μπορούν να επηρεάσουν εκατομμύρια

• Πώς να αλληλεπιδρούμε θετικά με όσους «αποχώρησαν»

• Αυτο-θεραπεία
• Πώς μπορούμε να αυτο-προγραμματιζόμαστε πριν τον ύπνο
• Πώς να ακολουθούμε αυτό που νιώθουμε
• Ο ρόλος των Αναληφθέντων Διδασκάλων

• Πώς εξαλείφουμε τα λάθη του παρελθόντος

• Πώς αποκτούμε Εμπιστοσύνη στον Εαυτό μας

Βιογραφικό Συγγραφέων
Διαβάστε περισσότερα για τον Wayne

Ο Δρ. Γουέιν Γ. Ντάιερ, διεθνούς φήμης συγγραφέας και ομιλητής στο πεδίο της αυτοβελτίωσης, είχε γράψει περισσότερα από 40 βιβλία και δημιουργήσει πολλά ηχητικά προγράμματα και βίντεο. Είχε εμφανιστεί σε χιλιάδες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Ο Γουέιν είχε διδακτορικό στην εκπαιδευτική συμβουλευτική από το Πανεπιστήμιο Γουέιν Στέιτ και ήταν επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο St. John στη Νέα Υόρκη

Διαβάστε περισσότερα για την Esther

Νο 1 στη λίστα των New York Times, οι επιτυχημένοι συγγραφείς, Έσθερ και Τζέρι Χικς, από το 1986 μεταλαμπαδεύουν τις πρωτοποριακές διδαχές των Αβραάμ-Χικς. Τον Νοέμβριο του 2011 ο Τζέρι πέρασε στο Μη-Υλικό, και τώρα η Έσθερ συνεχίζει να διεξάγει τα σεμινάρια του Αβραάμ με τη βοήθεια των υλικών της φίλων και συναδέλφων και, φυσικά, με τη Μη-Υλική βοήθεια του Αβραάμ και του Τζέρι.

Απόσπασμα από το Βιβλίο

Οι διδαχές που παρουσιάζονται εδώ προσφέρουν μία ευκαιρία για να συν-δημιουργήσετε μία ζωή γεμάτη από ενθουσιασμό, ευτυχία και την αίσθηση ότι πάντοτε κινείστε προς τον στόχο σας. Μία ζωή απόλυτα εναρμονισμένη με την Πηγή της Ύπαρξής μας.

Πριν από πολλά χρόνια, έξι λέξεις με έβαλαν σε ένα μονοπάτι εξερεύνησης της δύναμης που βρίσκεται στον ίδιο μου τον νου: Γίνεσαι αυτό που όλη μέρα σκέφτεσαι. Τώρα, στο βιβλίο αυτό, ο Αβραάμ μου υπενθυμίζει πως γι’ αυτήν τη θαυμάσια αλήθεια δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Από όλα τα βιβλία που έχω γράψει και όλα τα έργα που είχα την ευλογία να προσφέρω στον κόσμο, αισθάνομαι πως όσα μου δόθηκαν από τον Αβραάμ σε αυτήν τη συζήτηση, είναι οι σημαντικότερες και πιο πρακτικές πληροφορίες που θα λάβετε ποτέ.

Σας παροτρύνω, καθώς θα διαβάζετε αυτές τις σελίδες, να ασκήσετε τη φιλοσοφία που έχει χαρακτηρίσει ολόκληρη τη δική μου ενήλικη ζωή – δηλαδή να έχετε νου που να είναι ανοιχτός στα πάντα και προσκολλημένος σε τίποτα. Ο Νόμος της Έλξης λειτουργεί ακόμη και τώρα, όσο διαβάζετε αυτές τις γραμμές, και όπως μου είπε ο Αβραάμ, «Το Σύμπαν δεν ακούει αυτά που λες· το Σύμπαν ακούει αυτά που αισθάνεσαι».

• Dr. Wayne Dyer

Ήξερα από την πρώτη φορά που έγινα αγωγός του Αβραάμ, ότι αυτή η παράξενη αλλά υπέροχη εμπειρία συνέβη εξαιτίας της ισχυρής επιθυμίας του συζύγου μου, Jerry Hicks. Η επιθυμία του να βοηθάει τους άλλους, να εξυψώνει το πνεύμα τους και να καταλάβει πώς λειτουργεί ο κόσμος και για ποιον λόγο είμαστε εδώ, ήταν σίγουρα ο λόγος που ο Αβραάμ ξεκίνησε να ρέει διαμέσου μου.

Ήξερα πως ο Jerry είχε κυριολεκτικά επικαλεστεί τον Αβραάμ μέσω της ζωής που είχε ζήσει και των αναπάντητων ερωτημάτων που είχε συσσωρεύσει. Και έτσι, στην αρχή και για τα πολλά χρόνια που ακολούθησαν, η πλειοψηφία των απαντήσεων του Αβραάμ ήρθαν ως άμεση απόκριση στις ερωτήσεις του Jerry. Καθώς ο καιρός περνούσε και ξεκίνησαν όλο και περισσότεροι άνθρωποι να αλληλεπιδρούν με τον Αβραάμ, το εύρος των απαντήσεων μεγάλωσε και το μήνυμά τους έγινε πιο ευρύ και βαθύ.

• Esther Hicks