Σας παρουσιάζουμε το νέο εκδοτικό μας πρόγραμμα με 8 νέους τίτλους, οι οποίοι κυκλοφορούν στις 18 Απριλίου· περιλαμβάνει βιβλία για ενηλίκους και παιδιά. Σε αυτό το εκδοτικό, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται νέα βιβλία ελληνικής λογοτεχνίας από τους ευπώλητους συγγραφείς Γιώργο Πολυράκη και Σόφη Θεοδωρίδου, καθώς και το ανατρεπτικό θρίλερ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΩΝ ΤΑΤΟΥΑΖ. Τέλος, προτείνουμε μια σειρά βιβλίων δραστηριοτήτων για τη δημιουργική απασχόληση των μικρών αναγνωστών.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ
Με φόντο τη νησιωτική Ελλάδα και το Βερολίνο της εποχής της Γερμανικής Κατοχής, ξετυλίγεται το νέο συγκινητικό μυθιστόρημα της Σόφης Θεοδωρίδου. Μια ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα για τις συνέπειες του πολέμου στις ζωές των ανθρώπων.


Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ
ΣΟΦΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Ιστορικό Μυθιστόρημα,Κοινωνικό
Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 18/04/2019
Σελίδες : 504
Ηλικία : 18+
Χιλιάδα Κυκλ.: 15η

Τιμή πώλησης: 17,70 €

Λίγα λόγια

Η Ελλάδα βογκά κάτω από τη σκληρή γερμανική Κατοχή, μαζί κι οι κάτοικοι ενός μικρού νησιού του Αιγαίου: η Λήδα, μια νεαρή χήρα, εξοβελισμένη με την κόρη της από την τοπική κοινωνία· ο Παππούς, ο ηλικιωμένος που την έχει πάρει υπό την προστασία του· ο χειροδύναμος Μάρκος, που δε δειλιάζει μπροστά στον κίνδυνο, αλλά διστάζει μπροστά στις λέξεις· ο δήμαρχος, ο γιατρός, ο δικηγόρος του νησιού κι άλλοι σημαίνοντες πολίτες του. Κάποια στιγμή στη μικρή νησιωτική κοινωνία θα ενταχθούν η Αθηναία Ρίτα με τον έφηβο γιο της, στο σπίτι της οποίας σύντομα θα εγκατασταθεί και ο λοχίας Γκέοργκ Φίσερ με τη μακρινή ελληνική καταγωγή.

Το ίδιο διάστημα, στο Βερολίνο, ο επίατρος του ναυτικού Κρίστιαν Μίλερ θα γνωρίσει τη Μάρεν, τη γυναίκα της ζωής του. Ο πόλεμος όμως σύντομα θα χωρίσει τους δύο νέους. Ο ανθρωπιστής Κρίστιαν θα βρεθεί στο ελληνικό νησί, αποφασισμένος να πολεμήσει μονάχα τους κοινούς ανθρώπινους εχθρούς, τον θάνατο και τον πόνο, με όπλο το νυστέρι του. Ο πόλεμος, ωστόσο, είναι πάντα απρόβλεπτος…

Νησιωτική Ελλάδα-Βερολίνο… Κατακτητές και κατακτημένοι, πολιορκημένοι από τη βαρβαρότητα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Φόβοι, αγωνίες, πάθη, αμφιβολίες αλλά κι η μεγαλοσύνη του ανθρώπου, που κατορθώνει πάντα να «φωτίζει» και τις πιο σκοτεινές εποχές.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα από τον Γιώργο Πολυράκη, μέσα από τις σελίδες του οποίου αναφύεται το αναπάντητο ερώτημα για τον ρόλο που παίζουν ο Θεός και η μοίρα στη ζωή μας, καθώς και για την ικανότητα του ανθρώπου να υπερβαίνει εμπόδια και δυσκολίες.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΡΑΚΗΣ

Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Κοινωνικό,Αισθηματικό
Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 18/04/2019
Σελίδες : 320
Ηλικία : 18+
Χιλιάδα Κυκλ.: 8η

Τιμή πώλησης: 15,50 €

Λίγα λόγια

Όταν ο αρχιτέκτονας Αλέξης και η ζωγράφος Μαρίνα επιβιβάζονταν από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στο κρουαζιερόπλοιο που θα τους πήγαινε στην Κρήτη, δεν είχαν φανταστεί ότι η μοίρα τούς είχε ήδη εμπλέξει σε ένα από τα πιο μαεστρικά σχεδιασμένα παιχνίδια της. Οι δυο νέοι ερωτεύονται τρελά στη διάρκεια της κρουαζιέρας και καρπός του γάμου τους είναι η πανέξυπνη και ζωηρή Αμαλία. Η ζωή της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη και στη μαγευτική Χαλκιδική θα σημαδευτεί ανεξίτηλα από ένα τραγικό γεγονός, που θα δοκιμάσει την αγάπη τους και τα αισθήματα εμπιστοσύνης του ενός προς τον άλλο, χωρίς ωστόσο το σκληρό, ανελέητο παιχνίδι της μοίρας να κατορθώσει να τους λυγίσει.

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα, μέσα από τις σελίδες του οποίου αναφύεται το αναπάντητο ερώτημα για τον ρόλο που παίζουν ο Θεός και η μοίρα στη ζωή μας, καθώς και για την ικανότητα του ανθρώπου να υπερβαίνει εμπόδια και δυσκολίες.

Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΩΝ ΤΑΤΟΥΑΖ

Ένας σίριαλ κίλερ και μια καλλιτέχνιδα τατουάζ πρωταγωνιστούν στο νέο ανατρεπτικό θρίλερ της Άλισον Μπέλσαμ, σε μετάφραση Αύγουστου Κορτώ.

Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΩΝ ΤΑΤΟΥΑΖ
ΑΛΙΣΟΝ ΜΠΕΛΣΑΜ

Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Crime – Αστυνομικό – Θρίλερ
Σειρά : Ξένη λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 18/04/2019
Σελίδες : 424

Ηλικία : 18+

Τιμή πώλησης: 16,60 €

Λίγα λόγια

Ένας αστυνομικός στην πρώτη του υπόθεση δολοφονίας

Μια καλλιτέχνιδα τατουάζ με ένα θανάσιμο μυστικό

Και ένας διεστραμμένος δολοφόνος που ακονίζει τις λεπίδες του για να σκοτώσει ξανά…

Όταν η Μάρνι Μάλινς, καλλιτέχνιδα τατουάζ, ανακαλύπτει ένα παραμορφωμένο πτώμα, ο νεαρός ντετέκτιβ Φράνσις Σάλιβαν θα χρειαστεί τη βοήθειά της. Εκεί έξω τριγυρίζει ένας σίριαλ κίλερ, που αφαιρεί τα τατουάζ από το σώμα των θυμάτων του όσο είναι ακόμη ζωντανοί. Η Μάρνι γνωρίζει πολύ καλά τον κόσμο των τατουάζ, αλλά έχει τους δικούς της προσωπικούς λόγους να μην εμπιστεύεται την αστυνομία. Κι έτσι, όταν ανακαλύπτει τον επόμενο στόχο του δολοφόνου, αντιμετωπίζει και το δίλημμα: θα το πει στον Σάλιβαν ή θα κυνηγήσει μόνη της τον Κλέφτη των Τατουάζ;

«Ανατριχιαστικό και ανατρεπτικό μέχρι την τελευταία σελίδα, το πρώτο θρίλερ της Άλισον Μπέλσαμ σηματοδοτεί την άφιξη μιας εξαιρετικής νέας φωνής στον χώρο του crime».

Daily Mail

ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ

Η ιστορία του διαβόητου τύραννου Καλιγούλα, μέσα από την αφήγηση της αδελφής του Ιουλίας Λιβίλλας, μας αποκαλύπτει τις λιγότερο γνωστές πτυχές της ζωής και της ιστορίας του.

ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ
ΣΑΪΜΟΝ ΤΕΡΝΙ

Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Ιστορικό Μυθιστόρημα
Σειρά : Ξένη λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 18/04/2019
Σελίδες : 576
Ηλικία : 18+

Τιμή πώλησης: 18,80 €

Λίγα λόγια

Όλοι ξέρουν το όνομά του. Όλοι νομίζουν ότι ξέρουν την ιστορία του.

Ρώμη, 37 μ.Χ. Ο αυτοκράτορας είναι στα τελευταία του. Κανένας δε γνωρίζει πόσος χρόνος τού απομένει. Ο αγώνας για την εξουσία ξεκινάει.

Όταν ο ασθενής Τιβέριος ρίχνει την οικογένεια του Καλιγούλα στη μάχη για τη διαδοχή, σε μια προσπάθεια να επαναφέρει την τάξη, θα αλλάξει τη μοίρα της αυτοκρατορίας και θα δημιουργήσει έναν από τους πλέον διαβόητους τυράννους της Ιστορίας, τον Καλιγούλα. Αλλά ο τελευταίος ήταν πραγματικά τέρας;

Ξεχάστε όλα όσα νομίζατε ότι ξέρετε. Και αφήστε τη Λιβίλλα, τη μικρότερη αδερφή και έμπιστη του Καλιγούλα, να σας αφηγηθεί τι συνέβη πραγματικά. Πώς ο ήρεμος και τρυφερός αδερφός της έγινε ο πιο δυνατός άνθρωπος στη γη. Και πώς, με ψέματα, φόνους και προδοσίες, η Ρώμη άλλαξε για πάντα…

Νέοι τίτλοι στην επιτυχημένη σειρά ηχο-βιβλίων «Mega Ήχοι», με 18 φανταστικούς ήχους. Η απολαυστική εικονογράφηση σε συνδυασμό με τους διασκεδαστικούς ήχους κάνει την εκμάθηση των πρώτων λέξεων και των ζώων του αγροκτήματος παιχνίδι!

MEGA ΗΧΟΙ: ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
Τιμή πώλησης: 14,40 €

MEGA ΗΧΟΙ: ΦΑΣΑΡΙΟΖΙΚΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ
Τιμή πώλησης: 14,40 €

Νέος τίτλος στην επιτυχημένη σειρά ηχο-βιβλίων, που θα ενθουσιάσει τους μικρούς λάτρεις των αυτοκινήτων. Η ζωηρή εικονογράφηση και το μεγάλο εύχρηστο κουμπί το καθιστούν ιδανικό πρώτο ανάγνωσμα.

Τιμή πώλησης: 6,60 €

ΑΚΟΥ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ

LEGO NINJAGO: Η ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΤΩΝ ΝΙΝΤΖΑ
Το τέλειο δώρο για τους φαν της απίθανης παρέας του Lego® Ninjago®. Με τρία βιβλία δραστηριοτήτων, κόμικ και μία μίνι φιγούρα, αυτή η συλλεκτική κασετίνα θα καταπλήξει τους φαν των νίντζα!

Τιμή πώλησης: 12,20 €