Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένας νεκρός στην Νεκρόπολη, του Βατικανού. Μια απαγωγή που απειλεί την καθολική εκκλησία, και ένα άρρωστο παιχνίδι με σύμβολα, γρίφους και τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα του Δάντη.
Ο αστυνόμος Μαρτίνεζ σε συνεργασία με την CIA πρέπει να βρει τον δολοφόνο, πριν ξανασκοτώσει. Για να το πετύχουν αυτό, πρέπει να παίξουν σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού. Να λύσουν τους γρίφους και να αποκωδικοποιήσουν τα σύμβολα που τους αφήνει ο δολοφόνος. Μόνο έτσι θα βρουν το επόμενο θύμα. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να σώσουν την εκκλησία από μια ολοκληρωτική καταστροφή.
Ο καθηγητής Πάμπλο Ροντρίγκεζ –ειδικός στην ιστορία και τον αποκρυφισμό – έρχεται στην Ρώμη για να τους βοηθήσει. Γρήγορα καταλαβαίνουν πως μπορεί να μην έχουν να κάνουν με έναν δολοφόνο, αλλά με μια μεγάλη αδελφότητα. Μια αδελφότητα που κινείται στα χνάρια των Ναϊτών, των Πεφωτισμένων και του Παγανισμού.
Σε μια μάχη με τον χρόνο, ο καθηγητής Ροντρίγκεζ, καλείται να περάσει από ένα σκοτεινό κομμάτι της ιστορίας, που αφορά την μαύρη μαγεία, της τελετές, τα παρεξηγημένα σύμβολα, αλλά και ένα μεγάλο μυστικό που μπορεί να καταστρέψει τον χριστιανισμό, μια για πάντα.
Ένα θρησκευτικό θρίλερ, με έντονα στοιχεία τρόμου και αστυνομικού, που θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα.

14713728_1177898665637409_81672222583424057_n
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο Χάρης Λιαντζίρης, ασχολείται με την συγγραφή από πολύ μικρή ηλικία. Ξεκίνησε από ερασιτεχνικά σενάρια και διηγήματα, για να φτάσει στο πρώτο του ολοκληρωμένο έργο με τίτλο ¨Ένας Συνηθισμένος Άνθρωπος¨ που εκδόθηκε το 2014, από τις εκδόσεις ΠΗΓΗ. Πέρα από τη συγγραφή, ασχολείται ερασιτεχνικά με την υποκριτική και περισσότερο με την κωμωδία. Έχει στο ενεργητικό του τρεις θεατρικές επιθεωρήσεις δικού του σεναρίου και σκηνοθεσίας, ενώ έχει λάβει και τιμητική διάκριση για ένα σενάριο ταινίας μεγάλου μήκους. Έργα του έχουν ανέβει στο διαδίκτυο και υπάρχουν σε διάφορα ηλεκτρονικά περιοδικά και ιστοσελίδες. Ορισμένα διηγήματα του έχουν λάβει και επαίνους σε διάφορους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και κυκλοφορούν σε συλλογές μαζί με άλλους συγγραφείς. Οι ¨Γρίφοι Του Θανάτου¨ είναι το δεύτερο μυθιστόρημα που κυκλοφορεί, και ολοκληρώθηκε μετά από έρευνα τριών χρόνων στον χώρο του μυστικισμού.
Ο συγγραφέας γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα, όπου ζει μέχρι και σήμερα με την γυναίκα του, την κόρη του και τα δύο του σκυλιά.
Μπορείτε να βρείτε τον συγγραφέα και να επικοινωνήσετε μαζί του στη σελίδα του στο facebook, Χάρης Λιαντζίρης/ facebook. gr , και στην σελίδα του στο goodreads, Χάρης Λιαντζίρης/ goodreads. com

thumbnail_cover_oi_grifoi_thanatou