Εικαστικές εκθέσεις, διαλέξεις, παρουσιάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, μουσικά δρώμενα, διαγωνισμοί γλυπτικής και ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα Artists in Residence ήταν στον φετινό προγραμματισμό του επίσημου φορέα Πολιτιστικού Τουρισμού της χώρας.

Περισσότεροι από 280 καλλιτέχνες συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που εξελίχθηκαν στα πολυτελή ξενοδοχεία που συνεργάζονται με την πλατφόρμα καθώς και σε άλλους χώρους Τέχνης και πολιτισμού που συγκεντρώνουν έντονη τουριστική κινητικότητα.

στη φωτογραφία της απονομής των χρηματικών επάθλων στη Μύκονο, από αριστερά προς τα δεξιά: Βαλασία Καπιτσίνου_ Διευθύντρια Aphrodite Beach Resort, Ειρένα Καλαμαρά _ ιδιοκτήτρια Aphrodite Beach Resort, Κέλλυ Αθανασιάδου_ Restart Managing Director και οι βραβευμένοι καλλιτέχνες Σπύρος Κοντούλης (1ο βραβείο κοινού), Helen Mudie (2ο βραβείο κοινού), Γιώργος Μπαρδάκας (τρίτο βραβείο κοινού).

τα μέλη της εικαστικής ομάδας Barbares d ‘ Esprit που απεικονίζονται να δουλεύουν στο εργαστήρι, είναι οι: Ad Arma, Bert Van Santen, Mohammed Quraiseh και Kelly.

Και φέτος λοιπόν η Restart – ο κεντρικός συντονιστικός φορέας που εξειδικεύεται στον Πολιτιστικό Τουρισμό, διοργάνωσε τις σημαντικότερες καλλιτεχνικές συναντήσεις σύγχρονων δημιουργών και πρόβαλλε τη δυναμική της χώρας στον μεγάλο όγκο διεθνών επισκεπτών που έκαναν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά.

Η πλατφόρμα ανανεώνει το ραντεβού της με το πολυάριθμο κοινό που επισκέφθηκε τις δράσεις της για τη θερινή σαιζόν του 2020 και καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν (καλλιτέχνες ή ξενοδοχεία) να επισκεφθούν τη νέα ιστοσελίδα της www.restartplatform.com

απονομή χρηματικών επάθλων στους γλύπτες_ Μύκονος _ Aphrodite Beach Resort.jpg

η καλλιτεχνική ομάδα Barbares d’ Esprit δημιουργεί ζωγραφικά έργα στο μουσείο που τους φιλοξένησε.jpg

τα εντυπωσιακά γλυπτά που έστησε η Restart στον κήπο του Blue Fusion Art Restaurant_Μύκονος.jpg

τελευταία ομαδική εικαστική έκθεση στην Aqua Gallery του ξενοδοχείου Art Hotel_ Σαντορίνη.jpg

χωροπλαστική εγκατάσταση που έφτιαξε η ομάδα Barbares d’ Esprit στο προαύλιο του μουσείου_ Σαντορίνη.jpg