Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου για δεύτερη φορά η θεατρική παράσταση “Οι Πρίγκηπες των Χριστουγέννων”  για την Κιβωτό, καθώς είχε παιχτεί για πρώτη φορά σις 17 Δεκεμβρίου του 2015 και η επανάληψή της έγινε κατόπιν αιτήματος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλου και του πατρός Αντωνίου, ιθύνοντος νου της Κιβωτού. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπέγραψε η σοπράνο της Λυρικής Σκηνής Κάτια Πάσχου, με την οποία συνεργάζεται το δικό μας ταλέντο από το Αγρίνιο, ο Χρήστος Ραμμόπουλος στο Ιδρυμα Θεοχαράκη! Στην παράσταση συμμετείχαν πολλά νέα παιδιά, όπως ο πιανίστας Ανδρέας Κωτσιόπουλος, ενώ οι φωτογραφίες είναι από την Ουρανία Γρηγοριάδου.

The Katia Paschou Project: Η μουσική μας φέρνει πιο κοντά!
Την πρώτη του συναυλία πραγματοποιεί το The Katia Paschou Project, με επικεφαλής την Κάτια Πάσχου, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20.30 στο Ίδρυμα Θεοχαράκη. Η συναυλία με τίτλο «Οι Πρίγκηπες των Χριστουγέννων» υμνεί μια αξία, για την οποία σήμερα η κοινωνία μας διψά, και αποτελεί και τον ίδιο το σκοπό του Project: το Πνεύμα της Ομαδικότητας και η Δύναμη της Ομάδας.
The Katia Paschou Project
Η Κάτια Πάσχου, με έδρα το Ίδρυμα Θεοχαράκη, φέτος δημιουργεί το δικό της Project, που οραματίστηκε με στόχο να φέρει κοντά νέους καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές της κλασικής μουσικής, και μέσα από μια ολιστική εκπαιδευτική προσέγγιση, να ενδυναμώσει και να τους καθοδηγήσει προς την αυτοβελτίωσή τους, καλλιτεχνικά ως μέλη της ομάδας αλλά και ατομικά.
«Ήθελα να δημιουργήσω μια γέφυρα μεταξύ μουσικών και τραγουδιστών, και ταυτόχρονα να συνεργαστώ με νέα ταλέντα, δίνοντάς τους βήμα. Τελικά βλέπω στην πράξη ότι μέσα από την ομάδα εμβαθύνουμε όχι μόνο στην τέχνη μας, αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις».
Το Project, υπό την καθοδήγηση της Κάτιας Πάσχου, δημιουργούν και παρουσιάζουν οι: Δρίτσας Σταύρος, πιανίστας, Κωτσιόπουλος Αντρέας, πιανίστας , Μακρή Μαρία, θεατρολόγος, Ραμμόπουλος Χρήστος, βαρύτονος, Στενάκης Αλέξης, κλαρινετίστας-πιανίστας, Εβίτα Χιώτη, σοπράνο, Ψαθάς Νίκος, τενόρος.
«Οι Πρίγκηπες των Χριστουγέννων»
Στο πρώτο μέρος η Κάτια Πάσχου τραγουδά ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στον πρώτο Χριστουγεννιάτικο Πρίγκηπα, τον Μότσαρτ, με τα έργα , L’amerò & Exultate, jubilate. Επίτιμος καλεσμένος ο βιολονίστας Γιάννης Γεωργιάδης
Στο δεύτερο μέρος ολόκληρη η ομάδα παρουσιάζει δραματοποιημένο ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι, όπως προέκυψε από τις πρόβες μας. Συμμετέχει η Γυναικεία Χορωδία του Ιδρύματος Βασίλη & Μαρίνας Θεοχαράκη, σε φωνητική διδασκαλία της Νίνας Καλούτσα, υπό τη μουσική διδασκαλία και διεύθυνση της μαέστρου Κατερίνας Βασιλικού
Το παραμύθι μας
Παραμονή Χριστουγέννων. Μια ομάδα νέων καλλιτεχνών, αποκλεισμένη σε ένα πανδοχείο σε ορεινό χωριό στου οποίου την αίθουσα συναυλιών επρόκειτο να εμφανιστεί εκείνο το βράδυ, καθώς τελικά η συναυλία ματαιώνεται, αποφασίζει να διαβάσει παραμύθια και να πει χριστουγεννιάτικα τραγούδια για να περάσει το κρύο αυτό βράδυ ζεστά και γιορτινά. Τα παραμύθια ξυπνούν μνήμες και πυροδοτούν τα συναισθήματα των μελών της ομάδας που αρχίζει να δένει όλο και πιο πολύ!

Το agrinio-life εύχεται πάντα επιτυχίες!!!

12546241_494133144108225_452262641_o 12557622_494137447441128_1385051484_o

12557641_10205690054433942_156117838_o