λινκ για web radio vivliolife

http://vivlioliferadio.myl2mr.com/

η ομάδα μας στο facebook Ξεφυλλίζοντας στον αέρα

https://www.facebook.com/groups/458888214299234/

Το βράδυ της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου στις 10.00 στο vivliolife web radio ακούστε την 19η εκπομπή «Ξεφυλλίζοντας στον αέρα» με την Ιουλία Ιωάννου.

Καλεσμένος της εκπομπής θα είναι ο συγγραφέας Γιάννης Γιαννέλλης Θεοδοσιάδης για να μιλήσουμε για το βιβλίο του “Ισμαήλ και Ρόζα” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

Μπορείτε να διεκδικήσετε δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο του Γιάννη Γιαννέλλη Θεοδοσιάδη “Ισμαήλ και Ρόζα” προσφορά των εκδόσεων ΠΑΤΑΚΗΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αφήνοντας το σχόλιό σας στην αντίστοιχη ανακοίνωση της ομάδας της εκπομπής, στο facebook.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Η αινιγματική Σμυρνιά γερόντισσα Ρόζα και ο πανίσχυρος Ισμαήλ ζουν επί δεκαετίες με το βάρος ενός μυστικού σημαδεμένου από τη βία της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Το συλλεκτικό πάθος ενός αρχιτέκτονα, μια παλιά φωτογραφία κι ένα νυφικό λερωμένο με αίμα γίνονται αφορμή για να ανασυρθεί η ιστορία τους από το παρελθόν και μαζί της κομμάτια της παρουσίας και της δράσης του ελληνισμού στη Μικρασία. Σμύρνη, Αϊβαλί, Μυτιλήνη, Αθήνα, Κωνσταντινούπολη, η μυρωδιά των παλαιοπωλείων, η γοητεία των ταξιδιών, η πρόκληση του έρωτα και του μυστηρίου, αυτή είναι η δαιδαλώδης διαδρομή που ακολουθούν οι ήρωες και οι αναγνώστες, για να διαπιστώσουν εντέλει πως οι μικρές ιστορίες των ανθρώπων είναι αυτές που σφραγίζουν τη μεγάλη Ιστορία.

Ο Γιάννης Γιαννέλλης – Θεοδοσιάδης είναι Έλληνας πολιτικός και συγγραφέας.

 

Ακόμη 5 τυχεροί ακροατές θα κερδίζουν από πέντε (5) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση

“Το βασίλειο της γης” του Τενεσσί Ουίλιαμς στο Θέατρο Olvio, με την Παναγιώτα Βλαντή και τον Ορέστη Τζιόβα

για την Καθαρή Δευτέρα 27 ή την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Θέατρο Olvio
Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός | Tηλέφωνο: 2103414118

Όποιος θέλει να γράψει κάποια ερώτηση ή σχόλιο για το συγγραφέα που φιλοξενούμε, ώστε να απαντήσει στις ερωτήσεις σας στην τηλεφωνική επικοινωνία μας όπως και στο chat του web radio, μπορεί να στείλει νωρίτερα τις ερωτήσεις του ώστε να μπορέσουν να απαντηθούν.

 

Ελάτε στην παρέα μας!

Καλή σας ακρόαση!