Η Αρτέον Εκδοτική και η Μαρία Μουζάκη-Χιονάτου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της: «ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ. Ο ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ», το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 07:00 μ.μ. στο ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ – Το Μουσείο Αλλιώς στην Αθήνα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Γιώργος Σπέης, Ερευνητής Λαογραφίας- Συγγραφέας
Βρανάς Γκρέκας, Συγγραφέας
Άρης Τσικοντούρης, Ερευνητής – Εικονογράφος – Συγγραφέας


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης:
Ο Γιώργος Ευγενικός μέσα από την αφήγηση του παραμυθιού και η συγγραφέας μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, θα μας ταξιδέψουν σε εποχές αλλοτινές, όταν στις θάλασσές μας αρμένιζαν με τα σκαριά τους θρυλικοί κουρσάροι και πειρατές. Θα μάθουμε για τους αγώνες του Λάμπρου Κατσώνη, του θρυλικού θαλασσομάχου, που τόλμησε να τα βάλει με μια ολόκληρη αυτοκρατορία και ύψωσε το ανάστημά του ενάντια σε κάθε φιρμάνι της εποχής.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθούν παραδοσιακά εδέσματα!

Ελάτε φίλοι μου να γίνουμε συνταξιδιώτες στη φρεγάτα του Λάμπρου και να ζήσουμε από κοντά τη ζωή και τους αγώνες του. Να μοιραστούμε το όραμά του για την ελευθερία και να διδαχτούμε με τις αξίες της πίστης, της φιλίας και της αφοσίωσης για κάθε όνειρο που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε στη ζωή μας. Ελάτε να ταξιδέψουμε σε μιαν άλλη εποχή, στην εποχή του Λάμπρου!

Πληροφορίες:
ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΜΥΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ
Ιωσήφ των Ρογών 11, Ακρόπολη, Αθήνα, Τ. 210 4313332, http://www.e-mythos.eu/