λινκ για web radio vivliolife

http://vivlioliferadio.myl2mr.com/

η ομάδα μας στο facebook Ξεφυλλίζοντας στον αέρα

https://www.facebook.com/groups/458888214299234/

Το βράδυ της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου στις 10.00 στο vivliolife web radio ακούστε την 17η εκπομπή «Ξεφυλλίζοντας στον αέρα» με την Ιουλία Ιωάννου.

Καλεσμένος της εκπομπής θα είναι ο συγγραφέας Παρασκευάς Ακαμάτης (ψευδώνυμο) για να μιλήσουμε για το βιβλίο του “Το νησί γάμα” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανίδα.

 

Μπορείτε να διεκδικήσετε δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο του Παρασκευά Ακαμάτη “Το νησί γάμα” προσφορά των εκδόσεων ΩΚΕΑΝΙΔΑΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αφήνοντας το σχόλιό σας στην αντίστοιχη ανακοίνωση της ομάδας της εκπομπής, στο facebook.

 

Λίγα λόγια για το συγγραφέα

Βιογραφικό 1
Ο Παρασκευάς Ακαμάτης γεννήθηκε μετά από μια σειρά αυθαίρετων ενεργειών και επιπόλαιων σφαλμάτων. Εργάστηκε ως σερβιτόρος, συσκευαστής αυτοκόλλητων πλαστικών για τραπέζια και παράθυρα, μικροέμπορος και μεγάλος ψεύτης.
Το μυθιστόρημά του «Σαμπάνια με Γύρο», που διαδραματίζεται στα χρόνια της μεγάλης λέρας, προκάλεσε πάταγο και ήδη δύο κεντρικά σουβλατζίδικα μετονομάστηκαν προς τιμήν του. Το φρέσκο μυθιστόρημά του «Ζωνιανά Gold» κυκλοφορεί ελεύθερο κάπου εκεί έξω.
Του αρέσει η παρέα με αδέσποτα, το καινό, το κενό και ο Κενό.

Βιογραφικό 2
Ο Παρασκευάς Ακαμάτης γεννήθηκε χωρίς καμία σοβαρή προειδοποίηση. Από μικρό παιδί αναγκάστηκε να εργαστεί σκληρά προκειμένου να µη δουλέψει καθόλου. Το μυθιστόρημά του Σαμπάνια µε Γύρο (Ωκεανίδα 2009) κέρδισε 2 τριεθνή βραβεία (2×3=7 βραβεία) και γυρίστηκε ταινία µε τίτλο «We are all just prisoners here of our own device» από τον γνωστό χολιγουντιανό σκηνοθέτη ΑΤΜ. Το μυθιστόρημά του Ζωνιανά Gold (Ωκεανίδα 2013) εξαντλήθηκε αμέσως και ξανατυπώθηκε αμέσως. Το βιβλίο προκάλεσε πάταγο και κάποιοι λένε πως η οικοµικοκοινωνικοπολιτικοσεξουαλικοκαπνιστική γραμμή τής (κάτω) χώρας άλλαξε εξαιτίας του. Στην προσπάθειά τους να το προμηθευτούν και να το χρησιμοποιήσουν στην ώρα του, αρκετές γυναίκες χώρισαν από τις τσάντες τους, πολλά τρελά μωρά εγκαταλείφτηκαν από τους μπαμπάδες τους και όλες οι γιαγιάδες έκοψαν αλυσίδες αιώνων.

Όποιος θέλει να γράψει κάποια ερώτηση ή σχόλιο για το συγγραφέα που φιλοξενούμε, ώστε να απαντήσει στις ερωτήσεις σας στην τηλεφωνική επικοινωνία μας όπως και στο chat του web radio, μπορεί να ετοιμάσει ήδη τις ερωτήσεις του.

 

Ελάτε στην παρέα μας!

Καλή σας ακρόαση!