Οι Εκδόσεις iWrite και ο συγγραφέας Ευάγγελος Ανδριόπουλος, σας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση του οδηγού marketing με τίτλο “Κάνε τη ζωή σου απλή και τις πωλήσεις σου παιχνίδι”, που μόλις κυκλοφόρησε.

Σε αυτό το εγχειρίδιο, ο συγγραφέας δίνει συμβουλές για το πώς ένας πωλητής μπορεί να βελτιώσει τις ικανότητες του στην αγορά, αλλά και το πώς ένας επιχειρηματίας μπορεί να κατευθύνει τους πωλητές του, ώστε να πετύχουν το μέγιστο δυνατό στην εργασία τους.

Από το οπισθόφυλλο

Στο βιβλίο αυτό θα μάθεις βήμα βήμα πώς να κλείνεις καλές συμφωνίες και να κάνεις πράγματα που οι άλλοι δεν κάνουν. Έτσι θα δημιουργήσεις μια ποιότητα ζωής που οι άλλοι ποτέ δεν θα έχουν.

Μπορείς από αποταµιευτής να γίνεις επενδυτής;
Μπορείς από αυτοαπασχολούµενος να γίνεις επιχειρηµατίας;
Όταν κανένας υπάλληλος δεν πουλάει και απλά εξυπηρετεί, εγώ γιατί να πουλήσω και να χάσω χρόνο ή να κουραστώ;
Όταν οι υπάλληλοί σου κάνουν για εκατοστή φορά το ίδιο λάθος, εσύ τι κάνεις;
Εµπνέεις αρκετά τους υπαλλήλους σου για να πουλήσουν;
Θα ήθελες όταν λείπεις από τη δουλειά σου να αφήνεις πίσω σου ένα σύστηµα αύξησης πωλήσεων;

«Το σύστημα των “συν και πλην” είναι ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης των εργαζομένων στο κατάστημά μας. Αποτελεί κίνητρο για τους πωλητές να προσπαθούν για περισσότερες πωλήσεις και επιβραβεύει την προσπάθειά τους με μηδενικό κόστος για το κατάστημα και τους εργοδότες, καθώς η αμοιβή τους είναι το “συν”. Επιπλέον, αποτρέπει την επανάληψη σφαλμάτων στη δουλειά, αφού ένα “πλην” που αντιστοιχεί σε κάθε λάθος, αποτελεί πάντα μια ισχυρή υπενθύμιση».

Το βιβλίο «Κάνε τη ζωή σου απλή και τις πωλήσεις σου παιχνίδι» είναι ένας χάρτης που θα σε οδηγήσει στην απλότητα και την ευημερία.

Ο συγγραφέας

Ο Ευάγγελος Ανδριόπουλος είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ) με κατεύθυνση τη Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων και ειδίκευση στο Franchising.

Παράλληλα με τις σπουδές του, ασχολήθηκε ενεργά επί σειρά ετών με το δικτυακό μάρκετινγκ και τις άμεσες πωλήσεις. Έχει παρευρεθεί σε πολλά σεμινάρια με στόχο την προσωπική του ανάπτυξη και την επαγγελματική του ανέλιξη.

Για περισσότερα από 7 χρόνια ασχολήθηκε με τις εταιρικές πωλήσεις (Β2Β) και την ανάπτυξη μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στον κλάδο της εστίασης και των τροφίμων γενικότερα, με ιδιαίτερη επιτυχία.