«Τα επτά βασίλεια της ελευθερίας» το παραμύθι του Αλέξανδρου Δαμουλιάνου κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πνοή

Από τις εκδόσεις Πνοή κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του Αλέξανδρου Δαμουλιάνου με τίτλο «Τα επτά βασίλεια της ελευθερίας». Ένα αλληγορικό παραμύθι το οποίο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, με κυρίαρχο το φανταστικό στοιχείο και τους συμβολισμούς.

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ομίλου για την UNESCO Δήμου Αμαρουσίου Περιφέρειας Αττικής (Βασιλέως Γεωργίου 2-4, Μαρούσι. Πλ. Ηλ. Σταθμού 1ος όροφος) στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξανδρου Δαμουλιάνου “Τα επτά βασίλεια της ελευθερίας”.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Άδωνις Γεωργιάδης, Κάρμεν Ρουγγέρη, Γιώργος Μαρκόπουλος, Θανάσης Νιάρχος, Θεόδωρος Ρουσόπουλος. Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι Δημήτρης Κατσιμίρης και Θωμάς Χαβιανίδης.

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
Η αιώνια μάχη Ελευθερίας και Αλήθειας απέναντι στον Φόβο φτάνει στο αποκορύφωμά της. Με ποια πλευρά τελικά θα ταχθεί ο άνθρωπος και ποιος θα είναι τελικά ο νικητής;

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο Αλέξανδρος Δαμουλιάνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι απόφοιτος του τμήματος φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2007, στο πρώτο διεθνές φεστιβάλ Αθηνών, «EMOTION PICTURES: Ντοκιμαντέρ και Αναπηρία», προβλήθηκε η μικρού μήκους ταινία με τίτλο «Θεός στον ορίζοντα», δικού του σεναρίου και σκηνοθεσίας Λένας Βουδούρη, η οποία ταξίδεψε σε πολλά μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το 2010 συμμετείχε στο διεθνές συνέδριο TEDx Athens. Έχει εκδώσει έξι ποιητικές συλλογές κι ένα παιδικό παραμύθι. Ποιήματά του έχουν συμπεριληφθεί σε πολλές ανθολογίες και λογοτεχνικά περιοδικά. «Tα επτά βασίλεια της Ελευθερίας» είναι το όγδοο βιβλίο του και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.