Τη Δευτέρα 30 Μαΐου στις 18:30 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Μίνωας διοργανώνουν παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ειρήνης Βαρδάκη, με τίτλο «Ζώνη 5». Η Ειρήνη Βαρδάκη με το νέο της βιβλίο μάς μεταφέρει σε έναν κόσμο παράλληλο, εκεί όπου όλα θυμίζουν έντονα το σήμερα.

Θα μιλήσει η αρθρογράφος και βιβλιοκριτικός, Κέλλη Κρητικού.

Αποσπάσματα θα διαβάσει η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός, Ελένη Μανουσάκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Link εκδήλωσης: https://bit.ly/3KD0qGX
Link βιβλίου https://www.ianos.gr/zoni-5-0534551

Λίγα λόγια για το βιβλίο
«Καλώς ήρθατε στη ΖΩΝΗ ΠΕΝΤΕ.
Εδώ απαγορεύΟΝται η θλίψη και κάθε της έκφραση.
Εδώ απαγορεύΟΝται το δάκρυ και το μαύρο χρώμα.
Εδώ απαγορεύΟΝται ο πόνος και η μνήμη του».
Η ιστορία της γυναίκας που πέρασε στη ΖΩΝΗ ΠΕΝΤΕ για να ανταμώσει ξανά το παιδί της. Η μόνη της αποστολή είναι να μη δακρύσει, να μη λυγίσει ό,τι κι αν αντικρίσουν τα μάτια της.
Και ίσως να τα καταφέρει… Αρκεί να πάψει να ψιθυρίζει τα βράδια πως άλλο βασανιστήριο δεν γνώρισε πέρα από κείνο της φωνής του.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΡΔΑΚΗ γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Ασχολήθηκε με τον κλασσικό χορό και τον αθλητισμό. Εργάζεται στο χώρο της υγείας, ενώ παράλληλα ασχολείται με την εγκληματολογία. Στα μυθιστορήματα της το έγκλημα έρχεται σε ένα ιδιάζον γκρο πλαν, με το ψυχολογικό θρίλερ να αποκαλύπτει διαρκώς νέες, διαφορετικές πτυχές του. Ο Μέντορας είναι το πέμπτο της μυθιστόρημα και το πρώτο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας. Έχουν προηγηθεί τα μυθιστορήματα: 2017 ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ εκδόσεις Bell | 2018 ΤΟ Ρ ΤΗΣ ΕΡΩΜΕΝΗΣ εκδόσεις Βell | 2019 ΑΝΑΡΜΟΣΤΟΝ ΕΣΤΙ εκδόσεις Bell | 2020 ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ εκδόσεις Bell