Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη έχουν την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσουν στις παρουσιάσεις των βιβλίων Ν’ αγαπάς όπως δεν μπορούν οι άλλοι, της Μαριλένας Ραπανάκη, και Ο Ωκεανούλης, της Ιωάννας Κουτρολού.

Στην παρουσίαση του βιβλίου Ν’ αγαπάς όπως δεν μπορούν οι άλλοι κύριο θέμα είναι η αγάπη σε όλες της τις εκφάνσεις, μητρική, πατρική, συντροφική. Η Μαριλένα Ραπανάκη μαζί με τους αξιότιμους συμπαρουσιαστές της θα ντύσουν την εκδήλωση και θα μας ταξιδέψουν στον πυρήνα των συναισθημάτων μας.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν η συγγραφέας Κώστια Κοντολέων, η ηθοποιός Πέγκυ Τρικαλιώτη και η δημοσιογράφος Δήμητρα Μπιλάλη. Την εκδήλωση θα ντύσει μουσικά ο καθηγητής-σολίστ κιθάρας, Γιάννης Αργυρόπουλος.

Στην παιδική παρουσίαση του βιβλίου Ο Ωκεανούλης, μικροί και μεγάλοι θα παίξουν και θα διασκεδάσουν με πρωταγωνιστές, φυσικά, τους αγαπημένους μας μικρούς φίλους, μέσω της διαδραστικής παρουσίασης των παραμυθιών. Η Δέσποινα Φραγκή και ο Παύλος Κουτσολιάκος υπόσχονται για ακόμη μία φορά ένα φανταστικό αποτέλεσμα.

Με την παρουσία σας θα τιμήσετε την εκδήλωσή μας.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων
27/2/2016
Ν’ αγαπάς όπως δεν μπορούν οι άλλοι
της Μαριλένας Ραπανάκη
IANOS, Αθήνα
15:00 στο βιβλιοπωλείο
IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα, 210 3217917)

namagapas-400x585

—————————————————————–

27/2/2016
Ο Ωκεανούλης
της Ιωάννας Κουτρολού
Public, Αγρίνιο

okeanoulis

12:00 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο PUBLIC στο Αγρίνιο (Παπαστράτου 3, Αγρίνιο, 210 8181333)