Οι Εκδόσεις iWrite και η συγγραφέας Σόφη Σαμαρά σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος αυτογνωσίας με τίτλο “9 μήνες και κάτι χρόνια”, το οποίο βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, την Πέμπτη 19 Απριλίου, στις 19.00, στον Πολυχώρο Τέχνης Αίτιον.

Από το οπισθόφυλλο

Οι μεγάλες προκλήσεις και οι ενστικτώδεις καταστάσεις της ζωής είναι αυτές που λειτουργούν σαν καταπέλτες για την πτήση στο διάστημα. Ίσως γιατί σε αυτές τις καταστάσεις η τροχιά του σώματος πλησιάζει περισσότερο αυτήν της ψυχής.

Η μοναδική εμπειρία της εγκυμοσύνης και της γέννησης του γιου της ήταν η μεγάλη πρόκληση της Αγάπης Μελά και η οποία θα λειτουργούσε ως έναυσμα για μια βαθιά, ριζική πνευματική αλλαγή.

Στη διάρκειά της, θα της αποκαλύπτονταν συμπαντικές συνομωσίες και θεϊκές συγχρονικότητες και θα της φανέρωναν τα μυστικά πίσω από ένα άριστα καλοδουλεμένο σχέδιο, το οποίο από ένα σημείο και έπειτα αφέθηκε να ακολουθεί παραδομένη και πολλές φορές μαγεμένη.

Ένα χαρούμενο, μαγικό, γεμάτο εκπλήξεις, προκλήσεις και δοκιμασίες παντός τύπου ταξίδι με οδηγό και δάσκαλο τον γιο της είχε ξεκινήσει.

Η συγγραφέας

H Σόφη Σαμαρά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στο San Francisco State University, Ραδιοφωνία και Τηλεόραση και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Εκπαίδευση. Με τη διπλή ιδιότητα του σκηνοθέτη και του εκπαιδευτικού ταξίδεψε στον κόσμο και στην Ελλάδα και συνεργάστηκε με οργανισμούς, σκηνοθετώντας εκπαιδευτικά προγράμματα, ντοκιμαντέρ και εκπομπές. Εμπνευσμένη από τον ερχομό του γιου της και ακολουθώντας τις δημιουργικές της ανησυχίες, ασχολήθηκε και με τον μαγικό κόσμο των παιδιών. Το «9 μήνες και κάτι χρόνια» είναι το πρώτο της βιβλίο.