Ερωτική τριλογία “Manhattan”

Η ερωτική τριλογία “Manhattan” ολοκληρώθηκε και οι Εκδόσεις Πηγή κι η συγγραφέας Τατιάνα Τζινιώλη σάς προσκαλούν σε party για να το γιορτάσουν μαζί σας, στο Rabbit Hole (Λέκκα 10, Αθήνα), την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στις 13:00.

Το τρίτο μέρος με τίτλο “Manhattan #3: Πριν το ξημέρωμα“, που έχει ως πρωταγωνιστές τον Λόγκαν και την Έλι, έρχεται να συμπληρώσει τα δυο προηγούμενα βιβλία “Manhattan #1: Ένα βράδυ” και “Manhattan #2: Μετά τα μεσάνυχτα”. Και οι τρεις ιστορίες είναι αυτοτελής, με κοινό σημείο αναφοράς τη Νέα Υόρκη.

Τους καλεσμένους θα περιμένει στην είσοδο welcome drink, ενώ για τις αναρτήσεις στα social media θα χρησιμοποιούνται τα hashtags #Manhattan_trilogy και #LoganandEli.

Από το οπισθόφυλλο

Λόγκαν

Τη γνώρισα τυχαία
στο πάρκο.
Μετά βρεθήκαμε ένοικοι στην ίδια πολυκατοικία.
Είναι μυστηριώδης, αστεία, με κάνει να θέλω να βρίσκομαι κοντά της.
Tα μυστικά της πολλά.
Η επιμονή μου να τα μάθω, μεγάλη.

Έλι

Λένε πως το παρελθόν σου δε σε ορίζει.
Πίστευα πως κάνουν λάθος.
Μέχρι που γνώρισα εκείνον, μία ημέρα στο πάρκο.
Μου απέδειξε πως μόνο το παρόν μάς φτιάχνει το μέλλον.
Και μου έμαθε να μη φοβάμαι πια.

Η συγγραφέας

Η Τατιάνα Τζινιώλη γεννήθηκε ένα κρύο μεσημέρι Ιανουαρίου το 1987. Αφού θέλησε να γίνει αστροναύτης, τραγουδίστρια, ηθοποιός και ψυχολόγος, τελικά κατέληξε στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του Ομίλου ANT1, στο τμήμα σκηνοθεσίας. Για δύο χρόνια εργάστηκε ως ραδιοφωνική παραγωγός της ομογένειας της Αμερικής. Όμως η κριτική κινηματογράφου και η αρθρογραφία την είχαν ήδη κερδίσει, έτσι μερικά χρόνια αργότερα αποφοίτησε από το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Μετά από διάφορες συνεργασίες σε εφημερίδες και περιοδικά, το 2012 ξεκίνησε το site τοπικού ενδιαφέροντος Alimos Online και το 2016 ένα site αποκλειστικά για τον μαγικό κόσμο των βιβλίων, το Book City. Συνεργάζεται με διάφορα sites ως editor και δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή χωρίς το αγαπημένο word της.

Το 2014 πραγματοποίησε την πρώτη της έκθεση φωτογραφίας στον Ιανό, με θέμα την αγαπημένη της πόλη, τη Νέα Υόρκη. Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο της μυθιστόρημα από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή, Road Trip, και το 2016 το πρώτο μέρος της ερωτικής τριλογίας με γενικό τίτλο Manhattan, «Ένα βράδυ». Το δεύτερο μέρος, «Μετά τα Μεσάνυχτα», ακολούθησε έναν χρόνο αργότερα. Λατρεύει τα κουνέλια, τα bagels και την early 00’s pop.

Περισσότερα για εκείνη θα βρείτε στo
www.tatianaginioli.gr