Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κέρδισαν.

Το vivlio-life σε συνεργασία με την συγγραφέα Νταϊάνα Αργυρού θα προσφέρει στους αναγνώστες του ένα (1) αντίτυπο από το βιβλίο της «Πώς να τυλίξεις έναν άντρα και μια γυναίκα»

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης και μετά από αποδοχή το σχόλιό σας θα εμφανιστεί
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

4. Κάντε like στη σελίδα του βιβλίου της συγγραφέα Νταϊάνα Αργυρού εδώ

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Πώς να τυλίξεις έναν άντρα και μια γυναίκα

Το βιβλίο αυτό είναι ένα βιβλίο γεμάτο αλήθειες, ψέματα και ίντριγκα για το πώς θα προσεγγίσετε, ρίξετε ή αλλιώς τυλίξετε έναν άντρα και μια γυναίκα.
Μέσα από ιστορίες που βασίζονται σε αληθινούς ανθρώπους θα δείτε μέχρι πού μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ

Η τυχερή αναγνώστρια που κερδίζει ένα αντίτυπο είναι η Ειρήνη Ίριδα, η οποία μπορεί να στείλει τα στοιχεία της με μήνυμα στη σελίδα.