ΆΟΥΡΕΛΙΑ

Εσύ τι θα έκανες αν την ημέρα των γενεθλίων σου μάθαινες πως δεν είσαι κομμάτι αυτού του κόσμου; Πως πραγματικοί θεοί σε κυνηγούν μόνο και μόνο για να σε σκοτώσουν; Πως μια άλλη γη, η κρυστάλλινη γη, ο δικός σου τόπος κινδυνεύει; Και πως για να την σώσεις θα έπρεπε να ταξιδέψεις ως εκεί; Τι θα έκανες και τι θα επέλεγες γενναία να γίνεις; Μα φυσικά, η Αουρέλια. Θα ταξίδευες μέσα από τον αόρατο κόσμο και θα πάλευες ενάντια σε θεούς, δαίμονες, αγγέλους. Με σκοπό; Να κερδίσεις την ζωή και την θέση που δικαιωματικά είναι δική σου. Να ανταμειφτείς, να ερωτευτείς, να αγαπηθείς, να εναντιωθείς, να πληγωθείς, να προδοθείς, να χάσεις, να κερδίσεις, να πεθάνεις και να αναστηθείς… Το ταξίδι ξεκινά… Εσύ θα τολμήσεις να το ζήσεις;;;;

Βιογραφικό

Η Ραφαέλλα Άννα Μπούχλα γεννήθηκε και κατοικεί στην Κέρκυρα, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων (Εξάμηνα διοικητικό και οικονομικό στέλεχος επιχειρήσεων ΙΕΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

Της αρέσει η Ελεύθερη γραφή, η ποίηση, η επικοινωνία, οι δημόσιες σχέσεις, ενώ έχει άριστη συνεννόηση με πελατειακό εξυπηρετικό κοινό.

Νουβελογράφος της Νουβέλας: Η μελωδία ενός Αγγέλου
Αρθρογραφος: πρώην στο flowmagazine.gr και σε τοπικες εφημερίδες Κέρκυρας
Ποιήτρια: Ανεμολόγιο, λογοτεχνικές αναφορές, συμπαντικές διαδρομές.
1ο βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης Λογοτεχνικά αριστουργήματα 2017
Ποιήτρια:” Ρωγμές στο σκοτάδι” (ποιητική συλλογή 11 ποιημάτων-διανέμεται δωρεάν από την easywriter.gr)
Μυθιστόριογραφος: φανταστικό μυθιστόρημα “Αουρέλια” (διανέμεται από την easywriter.gr)
Blogger: rafaellaampouhla.blogspot.gr
Με αναρτημένα ποιήματα