Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κέρδισαν.

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Ψυχογιός, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο «Σκληρές Αλήθειες» Συγγραφέας: ΗΛΙΑΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Σκληρές Αλήθειες

Μια ευχάριστη έκπληξη στο λογοτεχνικό τοπίο και συγκεκριμένα στην κατηγορία του ψυχολογικού θρίλερ αποτελεί η πρώτη συγγραφική απόπειρα του Ηλία Μωραΐτη.

Χρησιμοποιώντας έξυπνα την τεχνική του εγκιβωτισμού ο δημιουργός ξεδιπλώνει μια ιστορία με γρήγορο ρυθμό και πολλές ανατροπές, που θα χαρίσει μια απολαυστική ανάγνωση στους λάτρεις του αστυνομικού μυθιστορήματος.

Η ιστορία ξεκινάει τον Νοέμβριο του 2015 στη Μασαχουσέτη, όπου η νεαρή φοιτήτρια Αγνή Μάρκου μαζί με τη διαθήκη της μητέρας της, Θεοδώρας, παραλαμβάνει ένα βιβλίο, το οποίο η αποθανούσα σε μια ιδιόχειρη επιστολή της την προτρέπει να διαβάσει για να μάθει πώς πέθανε ο πατέρας της, Λευτέρης Μάρκου, πριν από δεκαπέντε χρόνια.

Όταν η Αγνή ξεκινάει την ανάγνωση του μυθιστορήματος δεν έχει ιδέα πως όταν το βιβλίο τελειώσει η ζωή της θα έχει αλλάξει για πάντα.

Ποια είναι η σχέση του συγγραφέα, Δημήτρη Αλεξιάδη, με τους γονείς της; Τι ρόλο έπαιξε η μυστηριώδης Ματίνα Κερτ στην εξέλιξη των γεγονότων που σημάδεψαν τη ζωή όλων; Και πόσες σκληρές αλήθειες μπορεί να κρύβονται πίσω από μια μυθοπλασία;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ

Οι δύο τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν από ένα αντίτυπο είναι η Melita Papadaki και ο Dimitris Fitzios, οι νικητές μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους με μήνυμα στη σελίδα.