Στο τελικό τους στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για το μεγάλο Reunion που οργανώνουν οι απόφοιτοι του ΕΠΛ Αγρινίου του 1987. Οι υπεύθυνοι για την οργάνωση, κάνουν έναν πραγματικό αγώνα δρόμου για την επιτυχία της, μιας και το εγχείρημα είναι αρκετά δύσκολο: Πρέπει να βρεθούν περίπου 300 απόφοιτοι-ες, πολλοί από τους όποιους βρίσκονται σε διάφορές περιοχές της χώρας, έχοντας ελάχιστη επαφή πλέον με το Αγρίνιο, ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που ζουν στο εξωτερικό. Ήδη αρκετοί έχουν ανταποκριθεί και θα έρθουν μόνο και μόνο για την ξεχωριστή αυτή επανένωση.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και καθηγητές των αποφοίτων, που δέχθηκαν με χαρά και συγκίνηση των πρωτοβουλία των παλιών μαθητών τους.

Το Reunion της τάξης του 1987 του Πολυκλαδικού Λυκείου Αγρινίου, θα πραγματοποιηθεί στο Πιθάρι Studio, την Μεγάλη Παρασκευή το βράδυ. Η ημερομηνία επελέγη για την παρουσία των ετεροδημοτών που θα βρίσκονται στο Αγρίνιο για τις γιορτές του Πάσχα.

Θέλουμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, να θυμηθούμε ξανά εκείνα τα υπέροχα χρόνια, να ξαναγνωριστούμε με συμμαθητές με τους οποίους είχαμε χαθεί, να διασκεδάσουμε με μουσικές που αγαπήσαμε”, λένε στο agriniopress.gr μέλη της οργανωτικής ομάδας της συνάντησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει αποφασιστεί στο χώρο της εκδήλωσης να υπάρχει ειδικός κουμπαράς για την συγκέντρωση ποσού που θα αποδοθεί στο σπίτι του “Χαμόγελου του Παιδιού” στα Καλύβια Αγρινίου.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι γνωστοί επαγγελματίες του Αγρινίου, που ήταν επίσης απόφοιτοι του ΕΠΛ Αγρινίου το 1987:

Περισσότερα για το Reunion, στην ομάδα του facebook

 

Στην τελική ευθεία για το Reunion του ΕΠΛ Αγρινίου