Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κέρδισαν.

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Ψυχογιός, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο «Συμβίωση» [Πρωτότυπος Τίτλος: The Aftermath] ΡΙΝΤΙΑΝ ΜΠΡΟΥΚ (RHIDIAN BROOK)

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Συμβίωση
[Πρωτότυπος Τίτλος: The Aftermath]

Το 3ο μυθιστόρημα του Μπρουκ ανήκει στην κατηγορία του πολεμικού-αισθηματικού δράματος και πραγματεύεται τη γοητευτική ιστορία μιας αγάπης που ανθίζει ανάμεσα στα ερείπια, την προδοσία και την εκδίκηση, ενώ παράλληλα ο συγγραφέας υφαίνει μια σειρά από εξαιρετικές παράλληλες δράσεις.
Πατώντας γερά στα πόδια του ο δημιουργός, χαρίζει στον αναγνώστη ένα εντυπωσιακό μυθιστόρημα, που έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός καλού βιβλίου. Καλοστημένοι χαρακτήρες, γρήγορη πλοκή, ενδιαφέρουσα η σκοπιά από την οποία ο συγγραφέας επιλέγει να αφηγηθεί μια ιστορία με φόντο τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μια απρόσμενη ανατροπή είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη.

Αμβούργο, 1946. Ζώνη βρετανικής κατοχής. Ο Βρετανός Συνταγματάρχης Λιούις Μόργκαν αναλαμβάνει την ανοικοδόμηση της ρημαγμένης πόλης και την αποκατάσταση των νικημένων κατοίκων της. Μαζί με τη σύζυγό του Ρέιτσελ και τον μόνο γιο που τους έχει απομείνει, τον Έντμουντ, θα εγκατασταθούν σε ένα όμορφο σπίτι στις όχθες του Έλβα. Προς έκπληξη της οικογένειάς του, ο Συνταγματάρχης αποφασίζει να μην εκδιώξει τους προηγούμενους ιδιοκτήτες, έναν χήρο Γερμανό και τη δύστροπη κόρη του, αλλά να συγκατοικήσουν όλοι μαζί.

Σταδιακά, η θλίψη και ο θρήνος θα δώσουν τη σκυτάλη στο πάθος και την προδοσία.

Κριτικές
Εξαιρετικό… καθώς η μία έκπληξη διαδέχεται την άλλη, ο συγγραφέας αποκαλύπτει πώς οι δυνάμεις της πολιτικής και της Ιστορίας διεισδύουν ακόμη και στις πιο προσωπικές συναισθηματικές στιγμές της ζωής των ανθρώπων.
The Guardian

Το μυθιστόρημα του Μπρουκ πραγματεύεται «βαριά» θέματα, όπως η συγχώρεση και η οικογενειακή απώλεια, με έναν τρόπο τόσο απαλό που μπορεί να συγκριθεί με το βιβλίο του J.G. Ballard Η αυτοκρατορία του ήλιου.
The Financial Times

Όμορφη, δυνατή γραφή και κινηματογραφικές σκηνές.
The Sunday Times

Αν η Ιστορία γράφεται από τους νικητές, Η Συμβίωση έρχεται για να αποκαταστήσει την ισορροπία, κάνοντας μια ειλικρινή τοποθέτηση για την παγκόσμια φύση της ανθρωπότητας.
Sunday Express

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ

Οι δύο τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν από ένα αντίτυπο είναι η Artemis Giote και ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΡΓΩΝΗΣ, οι νικητές μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους με μήνυμα στη σελίδα,