Το LITTLE BOOKSTORES έχει βάλει στόχο να ταξιδέψει όπου υπάρχει μικρό βιβλιοπωλείο. Να γνωρίσει τους ανθρώπους που έχουν καταφέρει να συσπειρώσουν γύρω τους μικρούς και μεγάλους αναγνώστες, που μας φέρνουν κοντά στο βιβλίο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
Τον Οκτώβριο ταξιδέψαμε στο Ρέθυμνο και επισκεφτήκαμε το Βιβλιοσκόπιο, ένα μικρό βιβλιοπωλείο που έχει ξεκινήσει το δικό του μικρό εκδοτικό οίκο…

Το ταξίδι μας στις αμέτρητες χάρτινες πολιτείες συνεχίζεται!

LITTLE BOOKSTORES
…μικρά βιβλιοπωλεία με μεγάλη αξία!
Ρέθυμνο: Βιβλιοσκόπιο
Τον Σεπτέμβριο του 2010 ένα μικρό βιβλιοπωλείο εμφανίστηκε δειλά δειλά στην πόλη του Ρεθύμνου, το Βιβλιοσκόπιο. Από τότε μέχρι σήμερα πολλά άλλαξαν. Το Βιβλιοσκόπιο άρχισε να φιλοξενεί εκδηλώσεις για παιδιά, να διοργανώνει λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, να δημιουργεί μια κοινότητα γύρω του που ολοένα μεγαλώνει…
http://littlebookstores.gr/rethimno-vivlioskopio/

Μυτιλήνη: Book and Art

«Στο μικρό βιβλιοπωλείο μπαίνει κάποιος για να δει την Πηνελόπη, τον Γιώργο, την Βάλια. Θα μπει για σένα, όχι για την τεράστια ποικιλία και τα ατελείωτα ράφια», λέει η Βάλια. Εδώ και τρία χρόνια περίπου υποδέχεται τους βιβλιόφιλους στο μικρό της βιβλιοπωλείο Book and Art που βρίσκεται σ’ ένα πέτρινο δρομάκι της Μυτιλήνης.

Τα 7 LITTLE BOOKSTORES!
ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Ημέρα Μικρών Βιβλιοπωλείων!

Το τελευταίο Σάββατο του Απριλίου τα μικρά βιβλιοπωλεία ολόκληρης της Ελλάδας ενώνονται και μέσα από ξεχωριστές εκδηλώσεις συμμετέχουν για πρώτη φορά σε μια μεγάλη γιορτή, την Ημέρα Μικρών Βιβλιοπωλείων! Ακολουθήστε τη σελίδα της Little Bookstores Day στο facebook και το Instagram και ενημερωθείτε.

Instagram & Facebook
Πρόσθεσε #littlebookstores ή την ετικέτα @littlebookstores στις φωτογραφίες σου και μοιράσου μαζί μας τα μικρά βιβλιοπωλεία που συναντάς!