ΚΕΛΛΥ
ΑΛΧΑΝΑΤΗ-ΠΑΠΟΥΛΗ

ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ
ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ

Εικονογράφηση: Χρύσα Σπυρίδωνος
ISBN: 978-618-02-0590-9 ● Κωδικός: 14170
Διαστάσεις: 21 Χ 29 ● Σελίδες: 32 ● Τιμή: 10,90 €

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας το νέο παραμύθι της Κέλλυς Αλχανάτη-Παπούλη με τίτλο Το παρεάκι των λουλουδιών, ένα βιβλίο που θα αποτελέσει αφορμή για τις πιο εποικοδομητικές συζητήσεις μεταξύ γονιών και παιδιών.

Φίλες αχώριστες και αγαπημένες είναι η Μαργαρίτα, η Ορτανσία και η Παπαρούνα. Μέχρι που ένα νέο μέλος μπαίνει στην παρέα και την κάνει άνω κάτω!
Το Άφυλλο Τριαντάφυλλο συμπεριφέρεται άσχημα στα τρία κορίτσια με μόνο σκοπό να τις χωρίσει! Μπορεί η πραγματική φιλία να νικήσει;

Η Κέλλυ Αλχανάτη-Παπούλη,
συγγραφέας των επιτυχημένων Μικρόπολη
και Μικρόπολη: Μη βιάζεσαι…
Θα μεγαλώσεις!, επανέρχεται με το Παρεάκι των λουλουδιών, ένα βιβλίο για τη δύναμη της φιλίας αλλά και τη διαχείριση των συγκρούσεων
στις μικρές ηλικίες.

14170

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η Κέλλυ Αλχανάτη-Παπούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή, αντί για παιχνίδι, σκάρωνε παραμυθένιες παραστάσεις και σκηνοθετούσε φανταστικές ιστορίες με τις φίλες της. Σπούδασε Σκηνοθεσία, Κινηματογράφο και Τηλεόραση στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης. Η πτυχιακή της εργασία αφορούσε πιλότο παιδικής εκπομπής που στη συνέχεια εξελίχτηκε σε τηλεοπτική παραγωγή. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, έκανε τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα στον χώρο των media, αρθρογραφώντας σε σημαντικά περιοδικά ποικίλης ύλης. Για πολλά χρόνια εργάζεται ως σκηνοθέτρια διαφημιστικών spot και τηλεοπτικών εκπομπών και είναι μέλος της ομάδας ψυχαγωγικών εκπομπών μεγάλου ιδιωτικού καναλιού. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη και έχει δύο κόρες, την Αριάδνη και τη Μελίνα.
Περισσότερες πληροφορίες για την Κέλλυ και τη Μικρόπολή της θα βρείτε στην παρακάτω σελίδα:
www.facebook.com/mikropoli

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ:

Μικρόπολη

ISBN: 978-618-02-0059-1
Κωδικός: 14133
Διαστάσεις: 21 Χ 29
Σελίδες: 32

Μικρόπολη: Μη βιάζεσαι…Θα μεγαλώσεις!

ISBN: 978-618-02-0346-2
Κωδικός: 14149
Διαστάσεις: 21 Χ 29
Σελίδες: 32