Το agrinio-life με την ευγενική συνεργασία των εκδόσεων Πατάκη θα προσφέρει δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα του πολυαγαπημένου Μενέλαου Λουντέμη «Το ρολόι του κόσμου χτυπά μεσάνυχτα»

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του agrinio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

10034
Λίγα λόγια για το βιβλίο

ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΧΤΥΠΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
Λίγα χρόνια µετά τον Β΄ Παγκόσµιο πόλεµο ένα αεροπλάνο απογειώνεται από τις Ηνωµένες Πολιτείες µε προορισµό την Ευρώπη. Καθένας εκεί µέσα κουβαλά µαζί του την ιστορία του, συνυφασµένη –χωρίς να το ξέρει– µε αυτήν του διπλανού του. Πέντε ζωές ξετυλίγονται µπροστά στα µάτια µας όπως το νήµα απ’ το κουβάρι: ένα ηλικιωµένο ζευγάρι Εβραίων που κυνηγήθηκαν και έχασαν τα παιδιά τους στα γερµανικά στρατόπεδα• ένας Γερµανός ναζιστής που σκόρπισε χωρίς τύψεις τον θάνατο και τον τρόµο• µια όµορφη Ιταλίδα που ερωτεύτηκε, αλλά τελικά βίωσε τη µαταίωση• ένας Αµερικανός στρατιώτης που γυρνώντας από τον πόλεµο της Κορέας έχασε τη µνήµη του, αλλά και την ψυχή του• κι ένας νεαρός Έλληνας λοστρόµος που πολέµησε µε γενναιότητα. Όλοι αυτοί –και άλλοι, θύµατα και θύτες– θα βρεθούν να πετούν πάνω απ’ τη θάλασσα, µέσα σ’ ένα αεροπλάνο που από στιγµή σε στιγµή θα πέσει…
Το ρολόι του κόσµου χτυπά µεσάνυχτα… Οι ήρωες του βιβλίου, τύποι καθηµερινοί, µε αγνά ιδανικά, οι οποίοι ξεχειλίζουν από ανθρωπιά κι αγάπη, γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη βία, το µίσος και το έγκληµα. Η πορεία τους µοιάζει µε µια αέναη θυσία στον βωµό της ελευθερίας των λαών και της αγάπης.