Το agrinio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων ΛΙΒΑΝΗ, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα «Το χρονικό της φωτιάς» του Τζων Στίβενς

Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 15 Μαρτίου

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του agrinio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του agrinio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης και μετά από αποδοχή το σχόλιό σας θα εμφανιστεί
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

2753259
Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το χρονικό της φωτιάς

Το δεύτερο μέρος της τριλογίας των Βιβλίων της Αρχής. Η Κέιτ, ο Μάικλ και η Έμα συνεχίζουν την αναζήτηση των γονιών τους. Αλλά διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο. Ο μάγος Στανισλάους Πιμ στέλνει τα παιδιά στον Οίκο για Αδιόρθωτα και Ανεπίδεκτα Βελτίωσης Ορφανά Έντγκαρ Άλαν Πόε. Εκεί, όπως λέει, θα είναι ασφαλή. Όμως πόσο λάθος κάνει… Οι εχθροί τα ανακαλύπτουν και μια ξέφρενη καταδίωξη στέλνει την Κέιτ εκατό χρόνια πίσω στο χρόνο, σε μια επικίνδυνη και μαγική Νέα Υόρκη. Ταυτόχρονα ο Μάικλ και η Έμα ξεκινούν την αναζήτηση του δεύτερου από τα Βιβλία της Αρχής. Μια σειρά στοιχείων οδηγεί τα δυο παιδιά σε έναν κρυμμένο κόσμο όπου έχουν να αντιμετωπίσουν πολικές καταιγίδες, να εντοπίσουν ένα αρχαίο τάγμα πολεμιστών και να πολεμήσουν με τρομερά τέρατα. Θα καταφέρουν ο Μάικλ και η Έμα να βρουν το θρυλικό Χρονικό της Φωτιάς –και να δαμάσουν τη δύναμή του– πριν χαθεί για πάντα η Κέιτ; «Επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω κάποια πράγματα για τη φύση του χρόνου». Ο ηλικιωμένος μάγος βούτηξε το δάχτυλό του στο ποτήρι με το κρασί και αποτύπωσε νερουλές κόκκινες βούλες ενωμένες με γραμμές στην επιφάνεια του τραπεζιού. «Ο χρόνος δε μοιάζει με δρόμο που αφήνουμε πίσω μας. Αντιθέτως όλος ο χρόνος –παρελθόν, παρόν, μέλλον– υπάρχει ήδη. Ας πούμε ότι είμαστε εδώ». Έδειξε μια βούλα στη μέση μιας γραμμής. «Και ότι η αδερφή σας ήταν εδώ στο παρελθόν. Όταν αποφάσισε να έρθει σ’ εμάς, βρέθηκε εδώ, στο μέλλον». Μετακίνησε το δάχτυλό του κατά μήκος της γραμμής. «Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να πάμε προς τα εμπρός και τελικά θα συναντήσουμε την Κέιτ».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ

Οι δύο νικητές που κερδίζουν από ένα αντίτυπο είναι ο Georgios Papadimitriou και ο Νίκος Βαρμπομπίτης, μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους με μήνυμα στη σελίδα.