Το vivlio-life και εγώ προσωπικά, θέλοντας να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που διάβασαν και αγάπησαν το βιβλίο μου “Απώλειες” και με την ευκαιρία συμπλήρωσης ενός χρόνου από την κυκλοφορία του, θα προσφέρω στους αναγνώστες της σελίδας δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημά μου.

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 26 Απριλίου

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του βιβλίου “Απώλειες εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης και μετά από αποδοχή το σχόλιό σας θα εμφανιστεί
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Απώλειες


Πόσες φορές ο άνθρωπος βρίσκεται σε δίλημμα;
Πράττει χωρίς να λογαριάζει τις συνέπειες των πράξεών του στο μέλλον;
Όταν ο Φίλιππος γνώρισε τη Χριστίνα, ένιωσε βαθιά μέσα του ότι εκείνη ήταν η μοναδική γυναίκα που θα ήθελε ποτέ στη ζωή του.
Δεκαοχτώ χρόνια πριν, κάτι αντίστοιχο είχε νιώσει και ο Χρήστος αντικρίζοντας την Ειρήνη.
Η Σοφία παρασύρθηκε από την έλλειψη αγάπης και τρυφερότητας και βυθίστηκε στον σκοτεινό κόσμο της απελπισίας με όσα έζησε εξαιτίας του Απόστολου.
Τι κοινό έχουν αυτές οι τρεις γυναίκες;
Τι τις συνδέει με τον Χρήστο και τις λανθασμένες επιλογές του;
Όταν ο έρωτας χτυπάει την πόρτα, δε λογαριάζει τίποτα στο διάβα του… Μόνο η μοίρα μπορεί να διορθώσει κάποια λάθη. Ίσως γιατί η μοίρα έχει ορίσει έναν ρόλο για τον καθένα. Μόνο η δύναμη της αγάπης και της συγχώρησες μπορεί να κρατήσει ζωντανή την Ελπίδα, να χαρίσει ξανά Ζωή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Οι δύο αναγνώστες που θα διαβάσουν τα δύο αντίτυπα από τις “Απώλειες”
είναι η Αλεξία Καλλέργη και ο Γιάννης Σωφρόνης, μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους με μήνυμα είτε στη σελίδα, είτε στο προσωπικό μου προφίλ.