Η Δέσποινα Τσιλιγιώργη ή αλλιώς γνωστή και ως Πιπίνα, είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα που ακολουθεί μια απλή, αλλά πολύ αυστηρή ρουτίνα. Όταν βρεθεί δολοφονημένη στο κρεβάτι της, η αστυνομία φτάνει στο λανθασμένο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.
Ένας άντρας με κρυφή ταυτότητα και παράνομες δραστηριότητες αποφασίζει να ξεκινήσει τη δική του έρευνα για την εξιχνίαση του εγκλήματος και αναθέτει την υπόθεση στα τρία τσιράκια του: τη Βίκυ, μια δυναμική γυναίκα που δεν εμπιστεύεται τους συνανθρώπους της, τον Χάρη, που δυσκολεύεται να νιώσει τα συναισθήματα των γύρω του, και τον Πάνο, έναν εξωστρεφή χαρακτήρα που του λείπει το θάρρος.
Η ομάδα θα ανακαλύψει γρήγορα ότι το θύμα δεν ήταν μια άκακη γιαγιά που ασχολούνταν με τα οικοκυρικά, αλλά ο εμπνευστής μιας τεράστιας, βρώμικης επιχείρησης! Εκμεταλλευόμενη όλα τα κουτσομπολιά που μάθαινε από τη γειτονιά, εκβίαζε τους εμπλεκόμενους και ζητούσε χρήματα για να κρατήσει το στόμα της κλειστό.
Έχοντας στα χέρια τους μια μακριά λίστα από ανθρώπους που θα ήθελαν νεκρή την Πιπίνα, η τριάδα θα επισκεφτεί τον έναν ύποπτο μετά τον άλλον, κατά τη διάρκεια ενός ζεστού καλοκαιριού. Η επαφή με όλα αυτά τα διαφορετικά πρόσωπα θα ανοίξει νέους ορίζοντες για τους τρεις πρωταγωνιστές και η έρευνα θα μετατραπεί σε ένα πραγματικό μονοπάτι αυτογνωσίας.

Διαστάσεις: 21 x 14
Σελίδες: 539
ISBN: 6185166453
Χρονολογία: Απρίλιος 2018