Φτερούγισμα προς την ελευθερία”. Ένα βιβλίο για παιδιά αλλά και για μεγάλους,ένα βιβλίο που διαβάζεται και αγαπιέται από κάθε ηλικία. Ένας ύμνος στην ανιδιοτελή φιλία και στην αγάπη που μόνο κερδισμένος βγαίνει ο αναγνώστης του. Ένα βιβλίο-ταξίδι στο άγνωστο της απελευθέρωσης και της ελευθερίας με διαχρονικά μηνύματα.
Ιδιαίτερα τώρα τα Χριστούγεννα που οι καρδιές των ανθρώπων είναι ανοιχτές για κάθε είδους συναισθήματα, ένα βιβλίο σαν και αυτό είτε σαν δώρο είτε σαν προσωπική αγορά,μόνο οφέλη έχει για την ψυχή και την τέρψη του καθενός.

Το βιβλίο της “Φτερούγισμα προς την ελευθερία” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ https://siderisbooks.gr/
Ένα βιβλίο για παιδιά και μεγάλους, με ηχηρά και διαχρονικά μηνύματα για την αγάπη,τη φιλία και την αυτοθυσία! Αξίζει να διαβαστεί!

fterougisma

Σύνοψη του βιβλίου “Φτερούγισμα προς την ελευθερία”:

25 Απριλίου!
Τα γενέθλια του Αλέξανδρου! Και το δώρο του; Το πιο έξυπνο καναρίνι, ο Νέστορας! Οι δυο τους θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι! Τι γίνεται όμως όταν ο Νέστορας θελήσει να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να πετάξει για λίγο ελεύθερος, έξω απ’ το κλουβί του; Μια απίθανη περιπέτεια ξεκινά! Στο ταξίδι του, θα γνωρίσει νέους φίλους και μοναδικές εμπειρίες. Θα καταφέρει να πετύχει το στόχο του; Κι αν ναι, τι θα έχει σημασία τελικά; Ο προορισμός ή η αληθινή φιλία; Μια μοναδική ιστορία που μας ταξιδεύει μακριά… πολύ μακριά… ως την ασημένια μπάλα που φωτίζει τις νύχτες μας, δείχνοντάς μας πως τα πραγματικά συναισθήματα δε “φτερουγίζουν” ποτέ από κοντά μας!