Για όλες τις τάξεις του Δημοτικού

Η καλύτερη σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων για το Δημοτικό
με την υπογραφή έμπειρων συγγραφέων και εκπαιδευτικών

Τα ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και είναι μία πολύ χρήσιμη σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων για τον μαθητή, τον εκπαιδευτικό και τον γονιό. Ακολουθούν τη δομή και την ύλη των αντίστοιχων σχολικών βιβλίων και περιλαμβάνουν:

• Φύλλα εργασίας με ασκήσεις για κάθε μάθημα του σχολικού βιβλίου
• Επαναληπτικά κριτήρια αξιολόγησης στο τέλος κάθε ενότητας
• Πλήρεις απαντήσεις σε όλες τις ασκήσεις και τα κριτήρια αξιολόγησης
.
Μέσα από μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων ασκήσεων, δραστηριοτήτων και σταθμισμένων κριτηρίων αξιολόγησης, δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα και να εμπεδώσουν την ύλη που αντιστοιχεί στην τάξη τους, στους γονείς να ενισχύσουν και να κατευθύνουν τα παιδιά τους στην καθημερινή τους μελέτη και στους εκπαιδευτικούς να οργανώσουν και να εμπλουτίσουν τη διδασκαλία του μαθήματος.

Η σειρά αποτελείται από ένα βιβλίο για τη Γλώσσα και ένα για τα Μαθηματικά για κάθε τάξη του Δημοτικού και την υπογράφουν οι συγγραφείς και εκπαιδευτικοί Ευαγγελία Δεσύπρη, Γιάννης Ζαχαρόπουλος και Κωνσταντίνα Μάρκου. Οι τιμές των βιβλίων κυμαίνονται από 10,99 € έως 12,50 €, ανάλογα με τον απαραίτητο αριθμό σελίδων που έχει κάθε βιβλίο για την πλήρη κάλυψη της σχολικής ύλης.

ΓΛΩΣΣΑ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ